14 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depreme dayanıklı konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depreme dayanıklı konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı ortak yayında, “Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı en kısa zamanda dayanıklı evlere yerleştireceğiz “dedi.



"BUGÜN İTİBARIYLA 100 BİNE ULAŞTI"

Deprem felaketinden sonra yapım sürecine başladıkları ev ve köy evi sayısının bugün itibarıyla 100 bine ulaştığının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplamda 600 bin konut ve köy evi inşa edeceklerini bildirdi. Bu konutların 319 bininin bir sene içinde tamamlanıp depremzedelere teslim edileceğini ve köy evlerinin bir kısmını da bayrama kadar tamamlayıp teslim edebileceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depreme dayanıklı konut müjdesi!

Erdoğan, "Devletimiz hamdolsun böylesine büyük bir depremden sonra 50-60 gün içerisinde bu evleri teslim eder noktaya gelme tezini Van'da, Bingöl'de, İzmir'de, Kütahya'da, Malatya'da, Elazığ'da, oralardaki afetlerde kanıtladı. Antalya, Manavgat, Muğla, buralardaki afetlerde ve Karadeniz'de kanıtladı. Biz bunları kanıtlamış bir iktidarız. Söz vermişsek bunu yaparız ve şimdi depremin meydana geldiği bölgede konutu yıkılan depremzedeler bize güvensinler. İnansınlar her birini en kısa zamanda sağlam, dayanıklı evlere yerleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Altınların babası İslam Memiş, “Vakti geldi” diyerek büyük haberi duyurdu!

EYT’liler dikkat! Bu kişiler EYT listesinden çıkarılıyor! Toplu ödemeler iade ediliyor!

2 milyona yakın Bağ-Kur’luya müjde! Prim gün sayısında hayaller gerçek oluyor! Bakan Bilgin müjdeyi verdi!


Geri Dön