10 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Canlı canlı resmen açıkladı! Bütün emekliler hemen baksın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Canlı canlı resmen açıkladı! Bütün emekliler hemen baksın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde... Recep Tayyip Erdoğan, 15 milyon emekliyi etkileyen haberi canlı canlı resmen açıkladı... Bütün emekliler hemen baksın...



Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde... Canlı canlı resmen açıkladı... Bütün emekliler hemen baksın...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda emeklilere yönelik yeni bir zam çalışması başlatılması talimatını verdiğini duyurdu. 

Konuşmasında, emeklilerin daha iyi bir yaşam standardına sahip olmalarını hedeflediklerini belirten Erdoğan, emeklilere yönelik maddi desteklerin artırılması gerektiğini vurguladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan emeklilere müjde! Canlı canlı resmen açıkladı! Bütün emekliler hemen baksın!

ERDOĞAN RESMEN TALİMATI VERDİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin beklentilerini göz ardı etmediklerini belirterek, yapılan çalışmaları ve hükümetin emeklilik konusundaki adımlarını açıkladı. Erdoğan, ülkenin yaşadığı deprem gerçeğiyle birlikte verdikleri sözleri yerine getirdiklerini vurguladı. EYT olarak bilinen emeklilikte yaş bekleyenler meselesini çözdüklerini ve 2 milyon 250 bin vatandaşın taleplerini karşıladıklarını ifade etti. Ayrıca, en düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya yükselttiklerini ve emeklilerin yeni maaşlarının enflasyon oranına göre belirlendiğini söyledi. Erdoğan, iyileştirmeler konusunda bakanlara gerekli talimatı verdiğini ve çalışmaların başladığını belirtti. Önümüzdeki haftalarda açıklamalar yapılacağını ve 85 milyonun refahını, gelirini ve huzurunu artırmak için mücadelenin sürdürüleceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan emeklilere müjde! Canlı canlı resmen açıkladı! Bütün emekliler hemen baksın!

''ORTALAMA MEMUR MAAŞINI 25 BİN 15 LİRAYA ÇIKARIYORUZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümetin bir aylık görev süresinde birçok müjdeyi paylaştığını ifade ederek konuştu. Erdoğan, "Asgari ücretlilerimizi sevindiren artıştan sonra dün 6 aylık enflasyon oranının belli olmasıyla memur maaş düzenlemesini Meclisimizin takdirine sunduk." edi. Meydanlarda verdiği sözleri yerine getirdiklerini belirten Erdoğan, en düşük memur maaşını 22 bin 17 liraya yükselttiklerini söyledi. Ayrıca tüm kamu görevlilerinin yıllık ücretlerine enflasyon farkı dahil olmak üzere seyyanen net 8 bin 77 lira artış yapıldığını açıkladı. Ortalama memur maaşının da 25 bin 15 liraya çıkarıldığını belirten Erdoğan, tarihin en yüksek zamlarından biri olan bu düzenlemenin tüm memurlara hayırlı olmasını diledi.

Temmuz ayı emekli maaşı zammı: 9400, 9600, 9800, 10000 TL maaş alanların yeni emekli maaşları!
Ev hanımlarına yönelik 3.700 TL destek ödemeleri başvuru şartları ve detayları!
Dolarda 27 TL'nin ayak sesleri geliyor! Dolar, euro, sterlin ne kadar? 6 Temmuz 2023 döviz kurlarını gören inanamadı!

Geri Dön