07 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan fındık alım fiyatı açıklaması Fındığın kilosu kaç lira?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan fındık alım fiyatı açıklaması Fındığın kilosu kaç lira?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da katıldığı toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada fındık alım fiyatını da açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada kabuklu fındığın ortalamasının 54 lira olarak belirlendiğini duyurdu. 



Bu ülkenin eğitim alt yapısını, yoldan havalimanına, sağlık sistemini, konuttan baraja temel ihtiyaçlarını 20 yılda yapmak mümkünmüş. Ordu'ya da Giresun'a da böyle güzel bir havalimanı yakışırdı. Aşk ile koşan asla yorulmaz. İşte biz de bunu yaptık. Demek ki isteyince oluyormuş.

"10 YILDA BİR HİZAYA GETİRİLEN BİR TÜRKİYE YOK"

Artık bu milleti de, bu ülkeyi de 20 yıl öncesine geri götürmeye kimsenin gücü yetemez. Türkiye üzerine planları olanların, hangi hesaplar içerisinde olduklarını biliyoruz. Her 10 yılda bir hizaya getirilen Türkiye yok. Biz ülke ve millet olarak hem insani sınamalardan alnımızın akıyla çıktık.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön