25 / 07 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması! Pazartesi resmen duyurulacak! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması! Pazartesi resmen duyurulacak! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspir-Rize yolu ve doğal gaz yatırımları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum yeni miting alanında, Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımında sona gelinen diğer projelerin toplu açılış törenine katılım gösterdi. 

Buradaki konuşmasına vatandaşları selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'la kucaklaşmanın bahtiyarlığı içinde olduğuna dikkat çekti. 

Geçen asırda, milletin istiklalini ve istikbalini kefensiz toprağa düşen binlerce şehidin omuzlarında yeniden yükseltenin yine Erzurum olduğuna vurgu yapan Erdoğan, açıklamasında "Bu aziz şehrin insanları, Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle her kökenden, her mezhepten insanıyla, İspirlisiyle, Karayazılısıyla 'Dadaş' sıfatını bileklerinin hakkı, yüreklerinin cesaretiyle kazanmıştır" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan son dakika açıklaması! Pazartesi resmen duyurulacak! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor!

Cumhuriyet'in ilk asrının, Doğu Anadolu'daki lokomotifinin Erzurum olduğunun altını çizen Erdoğan, Erzurum'u, Türkiye Yüzyılı'nda kuzeyden güneye, doğudan batıya, Karadeniz'den Kafkasya'ya tüm bölgenin parlayan yıldızı haline getirmeyi istediklerine vurgu yaptı. 

"Biliyorsunuz, her devirde, bugün de birileri akıllarına geleni söylemeyi siyaset, her kulaklarına üfleneni proje sanıyor. Biz ise 20 yıldır her sözümüzü tutmuş, her vaadimizi yerine getirmiş, her vizyonumuzu hayata geçirmiş, her projemizi inşa etmiş bir kadroyuz. Bizde yalan yok, bizde hakikat var. Bu anlayışla, geçtiğimiz 20 yılda asırlık demokrasi ve kalkınma atılımlarına imza attık"" açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspir-Rize yolu ve doğal gaz yatırımları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...


Geri Dön