25 / 07 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması! Pazartesi resmen duyurulacak! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması! Pazartesi resmen duyurulacak! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspir-Rize yolu ve doğal gaz yatırımları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspir-Rize yolunun, Karadeniz limanlarıyla Erzurum arasındaki bağlantıyı sağlayan önemli ulaşım projelerinden biri olduğuna dikkat çekti ve aklaşık 20 kilometrelik bu yolu, üzerindeki toplam uzunluğu 1,5 kilometreye yaklaşan 3 ayrı tünelle ve bir köprüyle bugün resmen hizmete açtıklarını dile getirdi. 

"Erzurum'a, İspir'e, Rize'ye bu yakışır" diye konuşan Erdoğan, bir ucu da Ovit Tüneli'ne uzanan, toplam yatırım bedeli 1 milyar 350 milyon TL olan bu proje ile güzergah üzerinde yaz, kış kesintisiz, güvenli, konforlu araç trafiğinin işleyebileceğini aktardı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan son dakika açıklaması! Pazartesi resmen duyurulacak! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor!

Yalnızca Erzurum'da yaptıkları doğal gaz yatırımlarının yaklaşık 4 milyar TL'yi aştığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı, milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Pazartesi günü bu konuda yeni müjdeleri milletimizle paylaşacağız" dedi ve Karadeniz gazını kullanıma sunduktan sonra verecekleri yeni müjdeler olduğunu vurguladı. 

"Hep söylediğim gibi, Türkiye'nin imkanlarını, milletimizin her kesimine sunarak, adım adım refahımızı yükseltecek, güvenliğimizi güçlendirerek, huzurlu bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz" açıklamasında bulunan Erdoğan, bugün resmi açılışını yapacakları projelerden birinin de Çat ilçesindeki 261 adet afet konutu ve müştemilatı olduğunu aktardı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi'nin 2 bin 816 konutu ve 418 iş yerini çerçeveleyen kentsel dönüşüm projeleriyle, Erzurum Kalesi Tarihi Kültür Yolu Projesi'nin resmi açılışını da gerçekleştireceklerine vurgu yaptı. 

SSK, BağKur, Emekli Sandığı yeni yıl zammı tek tek hesaplandı! En düşük maaşı duyan resmen zil takıp oynadı! Hemen bakın

Dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Merkez Bankası resmen duyurdu, gören buz kesti! Doları olan şimdi baksın! 

Gümüşün parlayacağı net tarih açıklandı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!


Geri Dön