27 / 07 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yüksek zam' çıkışı: Ne hale getirdiğimiz ortada

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yüksek zam' çıkışı: Ne hale getirdiğimiz ortada

Cumhurbaşkanı Erdoğan günden güne artan hayat pahalılığı karşısında "açız" diye seslenenlere cevap verdi. Erdoğan, ülkeye yapılan yatırımlar sayesinde yoksulluğu sona erdirdiklerini söyledi. Erdoğan, "Aç kalan falan yok" açıklaması yaptı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


ERDOĞAN: CAHİL VE HAİNLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "gösterge faiz-enflasyon formülünü" ekonominin girdiği darboğazdan çıkış için tek kurtuluş kapısı olduğunu ifade edenlerin bir kısmının "cahil"  bir kısmının da "hain" olduğunu iddia etti.

Erdoğan, "Gösterge faiz-enflasyon dayatmasını tek kurtuluş reçetesi gibi önümüze getirenlerin bir kısmı zır cahil bir kısmı ise alenen haindir. Biz ülkemizin gücünü ve imkanlarını biliyoruz. Ne yaptığımızı biliyoruz" şeklinde konuştu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön