27 / 04 / 2024

Dacia Duster'a okkalı Temmuz zammı geldi! En ucuz Yeni Duster bu ay kaç TL oldu? Yeni fiyatlar 1 milyon TL'yi aştı!

Dacia Duster'a okkalı Temmuz zammı geldi! En ucuz Yeni Duster bu ay kaç TL oldu? Yeni fiyatlar 1 milyon TL'yi aştı!

Dacia Yeni Duster, araba alacaklar tarafından en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Dacia Yeni Duster'ın fiyatları bu ay yükseldi. Peki Dacia Yeni Duster Temmuz 2023 fiyatları kaç TL? İşte 6 Temmuz 2023 fiyat listesi...



İdddialı tasarımıyla araba alacakların ilk tercihleri arasında yer alan Dacia Yeni Duster,  çift sıra beyaz detaylı ızgarası ile de göz dolduruyor. Dacia Duster, tek düğme ile 2 çekişten 4 çekişe geçişe imkan sunarken; dinamik arka spoiler'ı, Y imzalı farları ve safkan SUV karakteriyle de dikkatleri çekiyor. 

Dacia Yeni Duster'daki arka spoiler, aracın dinamik görünümünü güçlendirirken, aerodinamik fark yaratarak CO2 emisyonlarını da düşürüyor. 

Dacia Yeni Duster'da 360 derece kamera, direksiyon simidinde arka aydınlatmalı fonksiyonel kontrol düğmeleri, yokuş kalkış desteği, yokuş iniş destek sistemi ve kör nokta uyarı sistemi gibi birçok teknolojik donanım yer alıyor. 

Dacia Duster a okkalı Temmuz zammı geldi! En ucuz Yeni Duster bu ay kaç TL oldu? Yeni fiyatlar 1 milyon TL yi aştı!

Sistemleri ve güçlü görünümüyle göz dolduran araç, Beyaz, Arsenik Gri, Gri Füme, Siyah, Demir Mavi, Mercan Kırmızısı, Arizona Turuncusu olmak üzere 7 farklı renk seçeneği ve 16 inç ile 17 inç alaşım jant seçenekleriyle alıcılara sunuluyor. 

Yeni Duster, Bisiklet askısı, Koltuk ısıtması, Kapı eşiği aydınlatması, yenilenen koltuk döşemeleri, kol dayama ve bardaklık organizatörü ile akıllı telefon şarj cihazı gibi özellikleriyle hem şehirde hem arazide sürücü ve yolcuların her macerasına eşlik ediyor. 

DACIA YENİ DUSTER 100 KM'DE NE KADAR YAKIYOR? YAKIT TÜKETİMİ YÜKSEK Mİ? 

Benzinli 1.0 Turbo 90 bg 4x2 modelinin yakıt tüketimi: 6,4 litre şeklinde,

Benzinli 1.3 Turbo 150 bg EDC 4x2 modelinin yakıt tüketimi: 6,4 litre şeklinde,

Benzinli 1.3 Turbo 150 bg 4x4 modelinin yakıt tüketimi: 6,9 litre şeklinde,

LPG 1.0 Turbo ECO-G 100 bg 4x2 modelinin yakıt tüketimi: 7,3-7,4 litre şeklinde,

Dizel 1.5 Blue dCi 115 bg 4x2 modelinin yakıt tüketimi: 4,9-5 litre şeklinde,

Dizel 1.5 Blue dCi 115 bg 4x4 modelinin yakıt tüketimi: 5,4 litre şeklinde açıklandı. 

Dacia Duster'a okkalı Temmuz zammı geldi! En ucuz Yeni Duster bu ay kaç TL oldu? Yeni fiyatlara şimdi göz atın! İşte 6 Temmuz 2023 fiyat listesi...


Geri Dön