01 / 07 / 2024

Dacia ve Renault marka araç alacaklar dikkat! Garanti BBVA bu marka otomobil alacaklara özel kredi desteği sunuyor

Dacia ve Renault marka araç alacaklar dikkat! Garanti BBVA bu marka otomobil alacaklara özel kredi desteği sunuyor

Garanti BBVA, dijital kanallarda yükselen otomotiv satışlarını dijital oto kredisiyle desteklediği duyurdu. Bu kapsamda dijital oto kredisinin öncelikle Dacia ve Renault marka araç alacaklarda geçerli olacağı bildirildi.



İş birliği kapsamında dijital oto kredisinin öncelikle Dacia ve Renault marka araç satışlarında geçerli olacağını söyleyen Garanti BBVA Tüketici Finansmanı Direktörü Koray Öztopçu, küresel araç satış modellerindeki değişimle beraber ödeme ve kredi sistemlerinin de dijitalleşmesi gerekli hale geldiğini aktararak, "Bu bakış açısıyla geliştirdiğimiz dijital oto kredisi ürünümüzü iş süreçlerini hızlandırmak isteyen, üretime güç veren tüzel ve şahıs firmalarının kullanımına sunduk" dedi.

Dacia ve Renault marka araç alacaklar dikkat! Garanti BBVA bu marka otomobil alacaklara özel kredi desteği sunuyor

Değişen müşteri beklentilerine uygun olarak tasarladıkları dijital oto kredisi; kredi kullanma, sözleşme ve teminat yapısı kurulması gibi işlemlerin tamamını dijitalde yapmaya olanak sunduğunun bilgisini veren Öztopçu, "Bu haliyle süreçsel açıdan sektörümüzde bir ilk olan dijital oto kredisi, öncelikle Renault ve Dacia marka sıfır kilometre araç satışları için geçerli olacak" diye belirtti.

Yakın dönemde daha fazla seçeneği müşterilerinin hizmetine sunmayı hedeflediklerini dile getiren Öztopçu, "Garanti BBVA olarak amacımız araç satın almak isteyen esnaf, KOBİ ve ticari müşterilerimizi kilometrelerce yol gitmeden diledikleri yer ve zamanda dijital çözümlerle buluşturmak" diye kaydetti.

Öztopçu, taşıt kredilerinde otomotiv sektörünün dinamiklerine uygun yeni ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

“KOLAY VE HIZLI ŞEKİLDE FİNANSMAN OLANAĞI SAĞLIYORUZ” 

İş birliğine ilişkin olarak MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş ise bugünün hızla değişen ve dönüşen dijital dünyasında, tüketici davranışları ve beklentilerinde de aynı şekilde değiştiğini ve Renault ve Dacia markaları olarak, müşterilerin işlerini büyütme ve operasyonlarını kolaylaştırma amacıyla daima yenilikçi çözümler aradıklarını söyledi.

Dacia ve Renault marka araç alacaklar dikkat! Garanti BBVA bu marka otomobil alacaklara özel kredi desteği sunuyor

Geniş yetkili satıcı ağı, zengin ürün gamına sahip oldukları pazardaki lider konumu sundukları yenilikçi ve dijitalleşmeye odaklı hizmetlerle sürdürmeyi hedeflediklerini söyleyen Çağdaş, "Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hayata geçirdiğimiz yeni hizmetlerimizde olduğu gibi bu iş birliği ile de sektörde bir kez daha öncü bir uygulamayı müşterilerimize sunuyoruz. Bu doğrultuda, Renault Finans ve Dacia Finans markaları çatısında sunduğumuz taşıt finansman faaliyetlerinde önemli bir adım atıyoruz" diye kaydetti.

Ticari nitelikteki müşterilerin taşıt kredisi süreçlerini tamamen dijitalleştirerek, işletmelerin finansman ihtiyaçlarını daha hızlı ve etkin bir şekilde karşılamalarını sağlamayı hedeflediklerinin altını çizen Çağdaş, Garanti BBVA’nın markaları için sunduğu dijital oto kredisiyle, müşterilerine karmaşık ve zaman alıcı kredi başvuru süreçlerinden geçmeden, kolay ve hızlı şekilde finansman olanağı sağlayacaklarını aktardı.

Bu kapsamda müşterilerin büyümeye, gelişmeye ve değer yaratmaya daha fazla odaklanabileceklerini aktaran Çağdaş, "Koşulsuz müşteri memnuniyeti vizyonumuzla, araç satın alma deneyimini sürekli iyileştirerek, müşterilerimizin başarılarına ortak olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Nissan-Renault ortaklığı elektrikleniyor!

Toplu taşıma için yüzde 57'lik zam hazırlığı!

Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?


Geri Dön