05 / 05 / 2024

Damacana sularda duyanları hayrete düşüren kampanya! Üstelik ilk 10 siparişten 5’i bedava! Duyunca şok olacaksınız!

Damacana sularda duyanları hayrete düşüren kampanya! Üstelik ilk 10 siparişten 5’i bedava! Duyunca şok olacaksınız!

Damacana su kullananları müjdeli haber geldi. Damacana su fiyatları insanların cebini yakarken Erikli’den yeni kampanya geldi. Kampanyaya göre, ilk 10 siparişten 5’ini bedavaya getirebilirsiniz. İşte Erikli kampanya detayları…



ERİKLİ SU MÜŞTERİSİ NASIL OLUNUR?


28 Şubat 2023 tarihine kadar Erikli müşterisi olan kişiler kampanya koşullarından faydalanabiliyor. Erikli’nin başlattığı ‘Biri Sizden Biri Bizden’ kampanyası kapsamında farklı markalara ait 19 litrelik damacanası bulunan vatandaşlar da söz konusu kampanyaya katılabilir. 19 litrelik damacanası olmayan vatandaşlar da 25 liralık depozito karşılığında 2, 4, 6, 8 ve 10’uncu siparişlerinde bir adet 19 litre damacana suyu herhangi bir bedel ödemeden alabiliyor.

 Damacana sularda duyanları hayrete düşüren kampanya! Üstelik ilk 10 siparişten 5’i bedava! Duyunca şok olacaksınız!
Vatandaşlar söz konusu kampanyaya katılım haklarından en son 31 Ocak 2023 tarihinde yararlanabilecek. Erikli Su tarafından başlatılan bu kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşlar Erikli su bayileri aracılığıyla başvuru işlemlerini yapabilecek.  Ayrıca, kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşlar 444 0 222 numaralı Erikli İletişim Merkezi aracılığıyla verdikleri su siparişi ile kampanyaya katılım sağlayabilecek. Erikli’nin başlattığı ve büyük ses getiren bu kampanya, 4 Ocak 2023 tarihi ile 28 Şubat 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar bayiler ve hizmet noktaları üzerinden başvuru yapabilecek.

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Devlet Su İşleri yeni ayın ilk müjdesini duyurdu! 19 farklı kadroda 2 bine yakın personel alınacak! DSİ başvuru şartları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön