12 / 05 / 2024

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?



2007’den beri Türk Tuborg A.Ş. nin CEO su olarak vazife yapmakta olup 2012'de itibaren de Yönetim Kurulu üyeliğini almıştır. Türk Tuborg (Tuborg Gold, Carlsberg, Frederik gibi bira markalarını imal etmekte, Sol, Weihenstephan, Guinness, Kronenbourg gibi firmaları ithal etmektedir.)

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Damla Birol Türk Tuborg’daki vazifelerinin yanında Doğan Egmont Yayıncılık ve Yapımcılık ve İstanbul Modern Sanat Müzesi Yönetim Kurulu abonesidir. Damla Birol aynı anda kadınların iş hayatında yükselmesine katkı sağlayan Yönetim Kurulunda Kadın, YenizdenBiz Dernekleri Yönetim Kurulu üyeliği ve YASED ve TÜSİAD üyesidir. Satış, Pazarlama, Marka Yaratma ve Talep yükseltme, Büyük Ekipleri Hedefe Odaklama, Sahada harika Uygulama oluşturma, Tedarik Zinciri, Kurumsal Yönetişim, Genel Yönetim ve eğişik sektörlerde M&A alanlarında 30 senelik deneyime sahiptir. 

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 


Geri Dön