28 / 04 / 2024

Değirmendere AVM ne zaman açılacak?

Değirmendere AVM ne zaman açılacak?

Değirmendere-Halıdere arasında, yol kenarında inşaatı devam eden Değirmendere AVM tamamlanınca böyle görünecek. AVM'de ağırlıklı olarak yiyecek içecek alanında ünlü markaların dükkanları bulunacak.Peki Değirmendere AVM ne zaman açılacak?



Değirmendere-Halıdere arasında, yol kenarında inşaatı devam eden Değirmendere AVM tamamlanınca böyle görünecek. AVM'de ağırlıklı olarak yiyecek içecek alanında ünlü markaların dükkanları bulunacak. Coşkun, bu tesis içinde Türkiye'de benzeri bulunmayan son sistem otomatik araba yıkama tesisini de kuracağını söyledi. 


Değirmendere AVM bitince böyle olacak Yıllar önce Ağaçkoparan ailesine ait Sea Side tesislerinin, sonraki dönemde Astakoz tesislerinin bulunduğu, D-130 karayolu kenarı, Değirmendere-Halıdere arasındaki alanda şu sıralar Değirmendere AVM inşaatı devam ediyor. Yatırımcı işadamı Mehmet Coşkun, tesisin inşaatının mart ayı sonlarında tamamlanacağını, yaz aylarına kadar bütün işletmelerin hizmete gireceğini söyledi. 


ESKİ KAVGA HORTLADI 


Değirmendere AVM inşaatının başlamasıyla birlikte Gölcüklü işadamı Mehmet Coşkun ile halen Kocaeli Sanayi Odası Başkanı olan Ayhan Zeytinoğlu arasındaki eski kavga da yeniden başladı. Coşkun ile Zeytinoğlu, yıllar önce Yeniköy sahilindeki liman yeri yüzünden uzun süre devam eden bir kavganın içine girmişlerdi. Şimdi de Değirmendere AVM'nin hemen altında Zeytinoğlu'nun evi bulunuyor. Mehmet Coşkun, devam eden yatırımına yönelik suçlamaların, Zeytinoğlu kaynaklı ve haksız olduğunu söyledi. 

Haberi 20. sayfada 


Özgür Kocaeli


Geri Dön