13 / 05 / 2024

Değirmendere AVM açıldı mı

Değirmendere AVM açıldı mı

Değirmendere-Halıdere arasında, yol kenarında inşaatı devam eden Değirmendere AVM tamamlanınca böyle görünecek. AVM'de ağırlıklı olarak yiyecek içecek alanında ünlü markaların dükkanları bulunacak.Peki Değirmendere AVM ne zaman açılacak?

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

İdlib'de üniversite hastanesi açıldı!

İdlib'te tıp ve eczacılık fakültesi öğrencilerine eğitim vermek üzere üniversite hastanesi hizmete açıldı.

İstanbul Örnektepe ve Sulukule'de mahalle evleri açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatlerinden biri olan mahalle evlerinin ilk ikisi Beyoğlu Örnektepe ve Fatih Karagümrük Sulukule'de açıldı. 

KKTC’de iş yerleri açıldı!

Koronavirüsle mücadele kapsamında başarı bir sonuca ulaşan KKTC’de 42 gün boyunca uygulanan kısmi sokağa çıkma yasağı dün kaldırıldı ve işyerlerinin büyük bölümü açıldı.

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi açıldı!

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Türkiye'de 2019'da kaç yeni AVM açıldı?

2020 yılı Ocak ayı itibari ile Türkiye genelindeki AVM sayısı 436'ya ulaştı. 2019'da kaç yeni AVM açıldı? İşte 2019'da açılan AVM sayısı...

Türkiye'de kaç AVM var 2020?

Ticari gayrimenkul sektörü gün geçtikçe büyüyor. Her yıl yeni AVM'ler açılıyor? Peki Türkiye'de kaç AVM var 2020? 2020'de kaç AVM açılacak? İşte tüm detaylar...

Altınyıldız Classics Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı!

Altınyıldız Classics, Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı. Altınyıldız Classics, yeni konseptiyle hizmet verecek.

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Değirmendere AVM açıldı mı Haberi

Değirmendere AVM açıldı mı

Değirmendere-Halıdere arasında, yol kenarında inşaatı devam eden Değirmendere AVM tamamlanınca böyle görünecek. AVM'de ağırlıklı olarak yiyecek içecek alanında ünlü markaların dükkanları bulunacak. Coşkun, bu tesis içinde Türkiye'de benzeri bulunmayan son sistem otomatik araba yıkama tesisini de kuracağını söyledi. 


Değirmendere AVM bitince böyle olacak Yıllar önce Ağaçkoparan ailesine ait Sea Side tesislerinin, sonraki dönemde Astakoz tesislerinin bulunduğu, D-130 karayolu kenarı, Değirmendere-Halıdere arasındaki alanda şu sıralar Değirmendere AVM inşaatı devam ediyor. Yatırımcı işadamı Mehmet Coşkun, tesisin inşaatının mart ayı sonlarında tamamlanacağını, yaz aylarına kadar bütün işletmelerin hizmete gireceğini söyledi. 


ESKİ KAVGA HORTLADI 


Değirmendere AVM inşaatının başlamasıyla birlikte Gölcüklü işadamı Mehmet Coşkun ile halen Kocaeli Sanayi Odası Başkanı olan Ayhan Zeytinoğlu arasındaki eski kavga da yeniden başladı. Coşkun ile Zeytinoğlu, yıllar önce Yeniköy sahilindeki liman...