13 / 05 / 2024

değirmendereye avm mi yapılıyor

değirmendereye avm mi yapılıyor

Değirmendere-Halıdere arasında, yol kenarında inşaatı devam eden Değirmendere AVM tamamlanınca böyle görünecek. AVM'de ağırlıklı olarak yiyecek içecek alanında ünlü markaların dükkanları bulunacak.Peki Değirmendere AVM ne zaman açılacak?

Motorine gece yarısı zam geldi! Benzine de zam gelecek mi? 23 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gece yarısı 1 lira 61 kuruş zam geldi. Peki benzine de zam gelecek mi?

Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin tartışmalar devam ediyor. Özellikle Hatay Defne'nin rezerv alanı ilan edilmesinin ardından "Rezerv alan nedir?" sorusu soruluyor. Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş cevapladı: Kira kanunu değişmeli mi? 

Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabından "Kira kanunu değişmeli mi?" sorularını sordu. İşte o soruya gelen cevaplar... 

Elektriğe Ekim'de zam gelecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar buluştu! Son dakika! 

"1 Ekim’de elektriğe zam yapılacak mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar dün Ankara'da bir araya geldi. Peki elektriğe Ekim'de zam gelecek mi?

YouTube Premium fiyatları ABD'de arttı! YouTube Premium'a Türkiye'de de zam gelecek mi? 

YouTube Premium fiyatlarına ABD'de zam yapıldı. 11,99 dolar olan bireysel aboneliğin fiyatı 13,99 dolara yükseldi. Peki Türkiye'de de YouTube Premium fiyatlarına zam gelecek mi? 

Mesai saatleri düşüyor mu? Mesai saatleri değişti mi?

Mesai saatleri düşecek mi? Mesai saatlerinde değişme olacak mı? çalışan vatandaşlar merakla bu soruların yanıtını arıyor. İşte bu konudaki son gelişmeler!

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? Sürücüler rakamlara göz atın!

Milyonlarca sürücü, son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarını araştırıyor. Peki Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? Sürücüler rakamlara göz atın! 

Milyonlarca sürücü, son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarını araştırıyor. Peki Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

BOTAŞ tarife tablosunu yayımladı! Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), internet sitesinde mayıs ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Peki Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

En düşük emekli maaşı 7.500 TL oldu! Asgari ücrete de zam gelecek mi? Bakan Bilgin resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı televizyon programında en düşük emekli maaşı 7.500 TL olduğunu açıkladı. Verilen müjdeli haber sonrasında asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, Asgari ücrete de zam gelecek mi? İşte detaylar...

Bekçi alım şartları değişti mi? İlkokul mezunu bekçi olabilir mi? Tek tek açıklandı, hemen bakın!

Bekçi alım şartları değişti mi? İlkokul mezunu bekçi olabilir mi? Tek tek açıklandı, hemen bu son dakika detaylarına bakın...

EYT’den emeklilik başvuruları başlıyor! Emeklilik şartları değişti mi?

Yaklaşık 4,5 milyon çalışanı ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde sona gelindi. Son kalan mecliste onay aşamasının ardından EYT’den emekli olmak isteyenlerin başvuruları alınmaya başlanacak. Peki kimler EYT’den emekli olabilecek? Şartlar değişti mi? 3.600 prim günü ile kısmi

Benzin ve motorin fiyatları değişti mi? İşte 21 Kasım Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları değişti mi, akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? İşte 21 Kasım Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

değirmendereye avm mi yapılıyor Haberi

değirmendereye avm mi yapılıyor

Değirmendere-Halıdere arasında, yol kenarında inşaatı devam eden Değirmendere AVM tamamlanınca böyle görünecek. AVM'de ağırlıklı olarak yiyecek içecek alanında ünlü markaların dükkanları bulunacak. Coşkun, bu tesis içinde Türkiye'de benzeri bulunmayan son sistem otomatik araba yıkama tesisini de kuracağını söyledi. 


Değirmendere AVM bitince böyle olacak Yıllar önce Ağaçkoparan ailesine ait Sea Side tesislerinin, sonraki dönemde Astakoz tesislerinin bulunduğu, D-130 karayolu kenarı, Değirmendere-Halıdere arasındaki alanda şu sıralar Değirmendere AVM inşaatı devam ediyor. Yatırımcı işadamı Mehmet Coşkun, tesisin inşaatının mart ayı sonlarında tamamlanacağını, yaz aylarına kadar bütün işletmelerin hizmete gireceğini söyledi. 


ESKİ KAVGA HORTLADI 


Değirmendere AVM inşaatının başlamasıyla birlikte Gölcüklü işadamı Mehmet Coşkun ile halen Kocaeli Sanayi Odası Başkanı olan Ayhan Zeytinoğlu arasındaki eski kavga da yeniden başladı. Coşkun ile Zeytinoğlu, yıllar önce Yeniköy sahilindeki liman...