29 / 04 / 2024

Değişim Merkezi yeni ofisini tanıttı!

Değişim Merkezi yeni ofisini tanıttı!

2004 yılında kurduğu Garanti Barter ile barter sektöründe önemli işbirliklerine imza atan ve 10 yıl içinde “emlak takas”, “Sarı Etiket” ve “yapbitakas.com” markalarını kuran Değişim Merkezi gerçekleştirdiği davet ile yeni ofisini tanıttı.



Dünyada yaygın olarak kullanılan barter sisteminin, ülkemiz ticaretine yeni bir soluk getirmesi amacıyla, 2004 yılında kurulan ve her yıl büyüyerek yeni markalar oluşturan Değişim Merkezi, yeni ofisini üyeleri ve iş ortaklarına tanıttı. İstanbul Tekstilkent’te açtığı yeni modern ofisi ile 10 yılda ulaştığı 5000 üyeye daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan Değişim Merkezi, güçlü sermaye yapısı ve kurumsal kimliği ile akılcı çözümler sunmaya devam edecek.


Gelişmekte olan barter sektöründe, Türkiye’nin önde gelen şirketleri ile birlikte geliştirdiği başarılı projeler ile barter sisteminin ülkemizde tanınmasına katkıda bulunmaya devam eden Değişim Merkezi, Garanti Barter ile kazandığı tecrübe ile birlikte sektöre yeni açılımlar getirerek “emlak takas”, “Sarı Etiket”, ve “yapbitakas.com” markalarını da kazandırdı.


Pek çok sektörden üst düzey yöneticilerin katıldığı davette konuşma yapan Değişim Merkezi kurucusu ve Genel Müdürü Birbey Ergün “Sektörün en güçlü temsilcilerinden biri haline gelen Değişim Merkezi Ailesi olarak, müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak, başarılarında rol oynamak, işimizi en iyi şekilde yaparak her zaman bir adım önde olmak için 10 yıldır azimle çalışıyoruz.” dedi.


Hayata geçirdikleri yeni markalar ile Türkiye’de barter sektörüne yeni bir bakış açısı getirmek üzere çalıştıklarını belirten Değişim Merkezi Genel Müdürü Birbey Ergün, “2004 yılında kurulduğumuzda, sektörün yapısından kaynaklı olarak yaşadığımız zorlukları Değişim Merkezi olarak aştık ve sektöre yön veren bir konuma geldik. Barter sektörünün büyüme potansiyeli çok yüksek. Biz de bu potansiyeli görerek, Değişim Merkezi çatısı altında Garanti Barter’ın yanında 3 yeni marka daha hayata geçiriyoruz. Türkiye’nin ticaretine yön vermek üzere, üyelerimiz ile birlikte yeni açılımlar getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.



Geri Dön