28 / 04 / 2024

Demet Sağıroğlu neden TriaPark'ı seçti?

Demet Sağıroğlu neden <font color=red>TriaPark</font>'ı seçti?

Demet Sağıroğlu'nun TriadPark projesini seçmesinde en büyük rol kimin?



NURTEN Erk Tosuner, bu hafta sanatçı Demet Sağıroğlu'nun Sarıgazi'deki yeni evine konuk oldu. Sağıroğlu'nun TriadPark projesini seçmesinde Hisar Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Ekinci, önemli rol oynamış. Projeyi görmeye gittiğinde kendisiyle yakından ilgilenen Hayri Bey'in Sarıgazi'yle ilgili söylediklerinden etkilenen Sağıroğlu, Kanlıca'daki müstakil evini bırakıp, TriadPark'a taşınmış.
Sanatçı Demet Sağıroğlu, şubat ayından beri Sarıgazi'de yer alan TriadPark Projesi'ndeki yeni dairesinde yaşıyor. Daha önce Kanlıca'da müstakil eski bir evde kirada oturan Demet Sağıroğlu, "Böyle bir fırsat doğunca hemen almaya karar verdim. Artık kendi evimde oturuyorum" diyor. TriadPark Projesi'nde bir arkadaşıyla yan yana daireler satın aldıklarını söyleyen Sağıroğlu, şunları söylüyor: "Projeyi görmeye geldiğimde inşaatı yapan Hisar Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Ekinci ile tanıştık. Hayri Bey ile inşaatları gezdiğimde, hem daireleri beğendim, hem de Sarıgazi'nin önümüzdeki yıllarda daha da gelişeceğine inandım, ikna oldum. Ben de projeden ev sahibi olmaya karar verdim."

İnşaatı izledim
Yaklaşık 7 yıl Kanlıca'da müstakil, ancak eski ahşap bir evde oturan sanatçı, şimdi yeni bir evde sorunsuz oturmanın keyfini sürdüğünü söylüyor. TriadPark Projesi'nin ilk etabından daire alan Sağıroğlu, geçtiğimiz şubat ayından itibaren de yeni evine taşınmış. Henüz bitmemiş bir projeden ev satın alan Sağıroğlu, inşaat halinde evinin tüm aşamalarını görmenin kendisini mutlu ettiğini söylüyor. Sağıroğlu, "İnşaat halinde almanın birçok artısını yaşadım" diyerek, şöyle konuşuyor: "Öncelikle içini istediğiniz gibi yaptırma şansınız oluyor. Hatta içine proje dışına çıkmamak şartıyla müdahale bile edebiliyorsunuz. Böylece istediğiniz gibi bir eve sahip olma şansınız artıyor. Üstelik projeyi yapan firma sizin isteklerinize cevap verebilmek için çalışıyor. Satın aldığım ilk eve böyle fırsatlarla kavuşabilmek benim için büyük bir şans oldu." diye konuşuyor.

Müstakil evde yaşam zordu
Demet Sağıroğlu, Kanlıca'yı zaman zaman özlediğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Müstakil bir evde oturmanın da keyifli yanları vardı elbette. Ancak ev eski olunca yalıtımı da yoktu. Bu yüzden kış aylarında ısıtmak zor oluyordu. Bahçesi çok büyüktü ve bakım gerektiriyordu. Benim ilgilenmem zaman alıyordu. Müstakil bir evde oturmak bana epey masraflı oluyordu. Yeni bir dairede oturmanın getirdiği birçok avantaj var. Burada da bahçemiz var ama bakımından ben sorumlu değilim. Sosyal tesislerimiz yavaş yavaş devreye girecek. Güvenliği, kapalı otoparkı var. Daireler benim istediğim gibi yüksek tavanlı. Benim için bir evde önemli olan konfor, o da yeni evimde fazlasıyla var. Bütün daireler havuz manzaralı. Ayrıca sanayi bölgesi olmadığı için de havası birçok semte göre daha temiz."

Avrupa Yakası'nda oturamıyorum
Ankaralı olan Demet Sağıroğlu, Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde okurken, girdiği sınavda birinci olunca aynı üniversitenin Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Şan Bölümü'ne burslu olarak yatay geçiş yapmış. Daha sonra İTÜ Devlet Konservatuarı Şan Bölümü'nde okumuş. Ankara'dan geldiği yıllardan itibaren Anadolu Yakası'nda yaşamış. Uzun yıllar Fenerbahçe Kalamış'ta oturmuş. Sonra da Kanlıca'ya taşınmış. Demet Sağıroğlu, "Oturmak için bence en iyi yer Anadolu Yakası. Karşıda oturmayı sevmiyorum" diyor.

İstediğimde güzel yemek yaparım
DEMET Sağıroğlu, evde olduğu zamanlarda genelde dergi ve kitap okuduğunu, zamanının büyük bölümünü de müzik çalışmalarına ayırdığını belirtiyor. Spor yaptığını, tenis oynayarak, yoga ve fitness yaparak rahatladığını söylüyor. Sağıroğlu, "Son olarak erkek arkadaşımın (Tuna Kiremitçi) en son çıkacak romanını okudum. Önümüzdeki şubatta çıkacak. Genelde hayata dair ve kişisel gelişim kitapları okumayı seviyorum" diyor. Sağıroğlu, evde olduğunda yemek yapmaya da zaman ayırdığını belirterek, "İstediğimde güzel yemek yaparım" diyor..

Hürriyet Emlak

Geri Dön