23 / 07 / 2024

Demhur İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Demhur İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Demhur İthalat İhracat Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2014 tarihinde kuruldu. Şişli'de yer alan Demhur İthalat İhracat Limited Şirketi'nin yetkili ismi Bülent Canıvar...





Demhur İthalat İhracat Limited Şirketi 4 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile kuruldu. Demhur İthalat İhracat Limited Şirketi'nin yetkili ismi Bülent Canıvar.


Demhur İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü yeni ve hurda demir-çelik ürünleri;ray,saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı,satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4. Her türlü sanayi ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyaları, sentetik, selülozik, akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatı. 5. Her nevi boya maddeleri ve yan ürünlerinin, metal boyası, oto boyası, astar, plastik, yağlı, saten boya, tiner, macun benzeri mamul ve yarı mamul ürünlerinin imali, ithali, ihracı. 6. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak.  


Demhur İthalat İhracat Limited Şirketi adres; Merkez Mahallesi Kocamamsur Sok. No:32/1 Şişli


Geri Dön