28 / 04 / 2024

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 3 Nisan 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 3 Nisan 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en önemli temel yapı malzemesinden biri olan demire son dönemlerde peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Gelen indirimler birlikte demir fiyatları resmen dibe vurdu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 3 Nisan 2023 demir fiyat listesi.



Demir fiyatlarına son zamanlarda peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Her gün değişen demir fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. İnşaat sektörü temsicileri ve müteahhitler güncel demir fiyatlarını araştırıyor. Demir fiyatlarına bugün de 100 TL indirim geldi. Gelen indirimle birlikte demir fiyatları resmen dibe vurdu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları kaç lira? 

DEMİR CEVHERİ FİYATLARI DÜŞTÜ!

Demir fiyatları, demir cevherindeki düşüşle birlikte geriledi. Demir cevheri Çin'de engelleme endişesi ve hava koşullarıyla düşüşe geçti.

Dalian ve Singapur'da demir cevheri vadeli fiyatları, cansız güven ortamında yatırımcıların Çin'de sert hava koşullarının inşaat faaliyetlerini bozabileceği ve geçen haftaki fiyat artışından sonra hükümetin müdahale ihtimaline karşılık geriledi. 

Analistlere göre Çin'de şiddertli hava koşulları ile birlikte devlet planlama kurulunun demir cevheri fiyatlarını dizginlemek için başka bir uyarı yayınlamasından duyulan endişenin genel hissiyatı baltaladığı belirtildi. 

Dalian Emtia Borsası'nda Mayıs vadeli demir cevheri, geçen hafta yaklaşık yüzde 5'lik bir yükselişten sonra bugün sabah işlemlerini yüzde 1,43 düşüşle 130,02 dolar tamamladı.

Dünya genelinde meydanba gelen bu gelişmelerin ardından demir fiyatları düşüşe geçti. Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı  kaç lira? 2023 demir fiyatları kaç TL? 3 Nisan 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön