28 / 04 / 2024

Demir fiyatlarına okkalı zam geldi! İnşaat sektöründe tansiyon yükseldi! 9 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına okkalı zam geldi! İnşaat sektöründe tansiyon yükseldi! 9 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Son zamanlarda peş peşe gelen zamları ardından inşaat sektöründe tansiyon yükseldi. Demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Haziran 2023 demir fiyat listesi.



Demir fiyatlarına zam üstüne zam geldi. Dolar kurunun rekor seviyelere ulaşması ile demir fiyatlarına okkalı bir zam geldi. Demir fiyatları 19 bin lira olurken inşaat sektöründe tansiyon yükseldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 2023 demir fiyatları kaç TL? 

DEMİR FİYATLARINA ZAM GELDİ!

İnşaat sektörünün en önemli temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün ince ve kalın demir fiyatlarına 100 TL zam geldi. 

Demir fiyatlarındaki yükselişte, demir çevheri vadeli fiyatlarının artması etkili oldu.

Çin'in emlak piyasasını desteklemek için yeni önlemler üzerinde çalıştığına dair gelen bilgiler  demir cevheri vadeli fiyatlarını artırdı.

Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? ince ve kalın demir fiyatları kaç lira? 2023 demir fiyatları kaç TL? Güncel demir fiyatları kaç TL? 9 Haziran 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön