12 / 05 / 2024

Demir fiyatlarına tekrar zam geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 3 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına tekrar zam geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 3 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları güncel kaç lira? 3 Şubat 2023 demir fiyat listesi.



İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına büyük zam geldi. Gelen zamlarla birlikte demir fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Müteahhitler ve sektör temsilcileri güncel demir fiyatlarını araştırıyor. Bugün 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 

Demir fiyatlarına son günlerde peş peşe zam geldi. 2023 demir fiyatları tavan yaparken, müteahhitler isyan etmeye başladı. İnşaat malzeme fiyatlarının yükselerek rekor seviyelere geldi. Bu durum konut fiyatlarının artmasına neden oldu. Binlerce vatandaşın ev sahibi olması hayal oldu.

DEMİR FİYATLARI DÜŞÜŞE HAZIRLANIYOR!

 Demir cevheri, Çin'de talebin değerlendirilmesiyle haftalık düşüşe hazırlanıyor. Analistlere göre Çin'de beklenenden daha yumuşak bir toparlanma ve Çin dışında devam eden imalat sektörü zayıflığının metal talebini baskı altında tutacağına işaret etti.

Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? Demir fiyatları kaç TL? 2023 demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira oldu? 3 Şubat 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön