18 / 05 / 2024

Demlik yatırım fırsatları!

Demlik yatırım fırsatları!

Türk insanının milli içeceği haline gelen demleme çay ve Türk kahvesi yeni bir bakış açısı getirilerek, Kiosk ve dükkân konseptiyle yatırımcılar ve de girişimcilerle buluşturuluyor...



Yüzlerce yerli - yabancı yatırımcı adaylarından yoğun talep alan DEMLİK’in yatırım şartları, franchising koşullarının uygunluğu, girişimciler için karlı bir yatırım fırsatına dönüşüyor. 


Yatırımcının evinden bile yönetebileceği standart ile işletilebilen bir model olan “ DEMLİK “ aynı zamanda makul yatırım şartları ile para kazanma imkânı sunuyor.


Arena Park AVM ve Bursa Zafer Plaza, Bursa Korupark, Bandırma Liman AVM de bulunan DEMLİK en son Aqua Florya AVM’yi de şubeler listesine ekledi. Marka, aralık 2014 yılının ilk çeyreğinde  Ankara Kent Park, Bursa İnegöl ,Kayseri Byz Garage ,Kütahya Sera, Esenyurt City Center ve  İzmir  havaalanında açılacak. Ayrıca bu yıl sonuna kadar da birçok İDO iskelesinde yerini alacaktır.

İlk dükkân konseptini 2014 yılında Starcity AVM’de  hizmete sokacak olan “DEMLİK” in öncelikli hedefleri arasında yurtdışına açılmak bulunuyor.




Geri Dön