28 / 04 / 2024

Deniz Işığı Otelcilik Kuşadası'nda otel açtı!

Deniz Işığı Otelcilik Kuşadası'nda otel açtı!

Deniz Işığı Otelcilik, Kuşadası’nda farklı bir konseptte hizmet verecek olan ve içerisinde thalassotherapi merkezinin de bulunduğu 392 odalı Amara Sealight Elite otel projesini hayata geçirdi.



Seçkin davetli topluluğunun katıldığı gecede dünyaca ünlü saksafoncu Ernie Watts ve Kerem Görsev Trio, sahne aldı. Fransa’nın en önemli thalasso kuruluşu Relais Thalasso Kuşadası’nı bünyesinde bulunduran Amara Sealight Elite, Kuşadası’nı Türkiye’nin tek otantik geleneksel Thalassotherapi merkezi olarak dünyanın önemli destinasyonlarından biri yapma konusunda iddialı. 4000m2 alanda hizmet verecek olan Relais Thalasso Kuşadası, Türkiye ve dünyadan gelecek olan konfor ve yüksek standart tutkunlarının yeni adresi olmaya aday.


Davetlerin yeni adresi 


Tarifsiz lezzetlerle sektörde önemli bir yere sahip olan Kaşıbeyaz Lezzetler Grubu, bu sefer de Kaşıbeyaz Gala ile özel gün ve davetleri unutulmaz kılıyor. Mekan 500 kapasiteli kapalı alan, 500 kişi kapasiteli 3 dönümlük bahçesi, açık ve kapalı çocuk alanlarıyla düzenleyeceği organizasyonlarda misafirlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı ilke ediniyor. Kaşıbeyaz Gala, özel dekorasyonu ve kusursuz hizmet anlayışıyla özel davetlerini unutulmaz hale getirmek isteyenlerin gözde mekanı olacak.


Boğaz’da Lübnan lezzetleri


İstanbul’un en iddialı Lübnan yemeklerini sunan Al Bushra, Hilton İstanbul Bosphorus’un bahçesindeki Boğaz manzaralı yazlık bahçesinde kapılarını açtı. Bahçe içinde açık havada keyifli yaz akşamları için ideal bir seçenek olan Al Bushra, Beyrut’a gitmenize gerek kalmadan gerçek Lübnan mutfağını bulabileceğiniz lezzetler sunuyor. Deneyimli Lübnanlı şeflerinin hazırladığı meşhur soğuk ve sıcak mezeler, kömürde pişen ızgara çeşitleri ve tatlılarıyla karşı koyamayacağınız lezzetler sizi bekliyor.


Akşam


Geri Dön