14 / 05 / 2024

Deniz Işığı Otelcilik kuşadası otel projeleri

Deniz Işığı Otelcilik kuşadası otel projeleri

Deniz Işığı Otelcilik, Kuşadası’nda farklı bir konseptte hizmet verecek olan ve içerisinde thalassotherapi merkezinin de bulunduğu 392 odalı Amara Sealight Elite otel projesini hayata geçirdi.

Prof. Dr. Naci Görür'den o şehre uyarı: 7'nin üzerinde deprem görülebilir!

İzmir’de gerçekleştirilen deprem konulu konferansa katılım sağlayan Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Anadolu coğrafyasının faylarla çevrili olduğuna değinereki “İzmir’de yalnızca deniz içersiinde değil her yerde faylar var.” diyerek önemli uyarılar yaptı.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

ACR Otelcilik'ten Edirne'ye 224 milyonluk yatırım! Acar Novus otel için düğmeye bastı!

ACR Otelcilik Turizm İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti, "Acar Novus" otel projesi için harekete geçti. Şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlası 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda! 

Marmara Denizi ve Adalar ÖÇKB, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlasına Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

Goldenhorn Otelcilik Ve Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Goldenhorn Otelcilik Ve Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli’de Miktat Kutlu tarafından kuruldu.

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından kuruldu.

Kule Otelcilik Konaklama Ve Turizm İşletmeciliği Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kule Otelcilik Konaklama Ve Turizm İşletmeciliği Gıda Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Umut Yerşen tarafından kuruldu.

Deniz GYO 2021'de 22.7 milyon TL'lik kiralama işlemi gerçekleştirdi!

Deniz GYO, 2021 yılı içerisinde yıllık kira bedeli toplamı yaklaşık 22.7 milyon TL + KDV olan kiralama işlemi gerçekleştirdi.

Elia Seyahat Acenteliği Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Elia Seyahat Acenteliği Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Bahçelievler’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Salameh tarafından kuruldu.

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Deniz Işığı Otelcilik kuşadası otel projeleri Haberi

Deniz Işığı Otelcilik kuşadası otel projeleri

Seçkin davetli topluluğunun katıldığı gecede dünyaca ünlü saksafoncu Ernie Watts ve Kerem Görsev Trio, sahne aldı. Fransa’nın en önemli thalasso kuruluşu Relais Thalasso Kuşadası’nı bünyesinde bulunduran Amara Sealight Elite, Kuşadası’nı Türkiye’nin tek otantik geleneksel Thalassotherapi merkezi olarak dünyanın önemli destinasyonlarından biri yapma konusunda iddialı. 4000m2 alanda hizmet verecek olan Relais Thalasso Kuşadası, Türkiye ve dünyadan gelecek olan konfor ve yüksek standart tutkunlarının yeni adresi olmaya aday.


Davetlerin yeni adresi 


Tarifsiz lezzetlerle sektörde önemli bir yere sahip olan Kaşıbeyaz Lezzetler Grubu, bu sefer de Kaşıbeyaz Gala ile özel gün ve davetleri unutulmaz kılıyor. Mekan 500 kapasiteli kapalı alan, 500 kişi kapasiteli 3 dönümlük bahçesi, açık ve kapalı çocuk alanlarıyla düzenleyeceği organizasyonlarda misafirlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı ilke ediniyor. Kaşıbeyaz Gala, özel dekorasyonu ve...