30 / 04 / 2024

Denizbank müşterisi olanlar elini çabuk tutsun! Bu listede adınız varsa tam 75 bin sizin olacak!

Denizbank müşterisi olanlar elini çabuk tutsun! Bu listede adınız varsa tam 75 bin sizin olacak!

Denizbank’tan müşterilerine dev kampanya müjdesi geldi. Denizbank kampanya kapsamı dahilinde tam tamına 75 bin TL ödeme yapılacağını resmi web sitesi üzerinden resmen duyurdu. Kaçırılmayacak bu fırsatı yetişen alır.



Banka kampanya haberleri hız kesmeden gelemeye devam ediyorken, Denizbank müşterilerini etkileyecek yeni kampanyasını resmi web sitesi üzerinden duyurdu. Denizbank’ın yeni kampanyası kapsamında 75 bin TL kredi imkanı yer alıyorken üstelik 3 ay erteleme fırsatı sunuluyor. Kampanya ile ilgili tüm detaylar işte sizlerle...

Denizbank müşterisi olanlar elini çabuk tutsun! Bu listede adınız varsa tam 75 bin sizin olacak!

Denizbank’tan 75 bin TL’ye kadar kredi

Yapmış olduğu kampanyalar ile adından oldukça söz ettiren Denizbank yeni kampanyası ile dikkatleri yine yeniden üzerine çekmeyi başardı. Denizbank kampanya kapsamı dahilinde tam tamına 75 bin TL ödeme yapılacağını resmi web sitesi üzerinden resmen duyurdu. Üstelik kredi kampanyası kapsamında müşterilere 3 ay erteleme olanağı sağlanacağını açıklayan Denizbank, yeni kredi kampanyası ile müşterilerinin yüzünü güldürecek gibi görünüyor.

Denizbank’ın 75 bin TL kredi kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler başvurularımı online olarak mobil bankacılık aracılığıyla yapabilir. Kredi kampanyasından yararlanabilmek için kredi başvurusu yapacak kişilerden uygun kredi puanı şartı aranıyor. Kredi puanı uygun olan kişilere anında hızlı kredi imkanı sağlanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön