21 / 05 / 2024

Denizbank müşterisi olanlar elini çabuk tutsun! Bu listede adınız varsa tam 75 bin sizin olacak!

Denizbank müşterisi olanlar elini çabuk tutsun! Bu listede adınız varsa tam 75 bin sizin olacak!

Denizbank’tan müşterilerine dev kampanya müjdesi geldi. Denizbank kampanya kapsamı dahilinde tam tamına 75 bin TL ödeme yapılacağını resmi web sitesi üzerinden resmen duyurdu. Kaçırılmayacak bu fırsatı yetişen alır.



Denizbank müşterisi olanlar elini çabuk tutsun! Bu listede adınız varsa tam 75 bin sizin olacak!

Denizbank’tan 100 bin TL’ye kadar kredi fırsatı

Denizbank tarafından yapılan yeni kampanya kapsamında 75 bin TL’ye varan kredi başvurularını online olarak Internet bankacılığı uygulaması ile hesabı bulunan kişiler kredi başvurusunu kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirler. Kredi başvuru sonucu olum olan kişilere Denizbank anında kredi imkanı sunarak müşterilerine kullanabileceği bir limit planlıyor. Başvuru işlemlerini online olarak yapan kişiler yine bankaya gitmeye gerek kalmadan kredi ödemesini online olarak kullanabilme avantajı sağlıyor.

Denizbank kampanya kapsamında farklı bir avantaj sağlayarak Denizbank’tan daha önce kredi kullanan kişiler 100 bin TL’ye kadar kredi talep edebileceklerini açıkladı. Talep edilen kredi başvuruları online olarak gerçekleşmesi gerekmektedir. Online olarak yapılan başvurularda kredi talepleri için düşük faiz oranları ve masrafsız kredi avantajı sağlanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön