04 / 05 / 2024

Denizbank para musluğunu EYT’liler için açtı…10 bin TL’ye kadar ödeme var! Sayılı günler kaldı…

Denizbank para musluğunu EYT’liler için açtı…10 bin TL’ye kadar ödeme var! Sayılı günler kaldı…

EYT’den emekli olacakların mutlaka bilmesi gereken bir duyuru yapan Denizbank, 10 bin TL’ye varan ödemeden yararlanmak için neler yapılması gerektiğini ayrıntılı olarak açıkladı.  Emeklilik dilekçenizi vermeden önce bilmenizde fayda var. İşte detaylar…



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasıyla uzun süredir bekledikleri müjdeyi alan milyonlarca vatandaş, bu günlerde emeklilik dilekçelerini SGK şubelerine teslim etme telaşında. Bu süreçte EYT kapsamına giren emeklilerin haklarını ve kendilerine sağlanan avantajları bilmeleri, hak kaybına uğramamaları için büyük önem taşıyor.

EYT’lilere sağlanacak avantajlara yönelik önemli bir duyuru da Denizbank’tan geldi. Bankadan yapılan resmi açıklamada, EYT’lilere yönelik önemli bilgiler paylaşıldı.

Denizbank para musluğunu EYT’liler için açtı…10 bin TL’ye kadar ödeme var! Sayılı günler kaldı…

Bankanın yaptığı duyuruya göre, EYT’den emekli olacaklara özel olarak hazırlanan emekli maaş promosyonu paketinin ayrıntıları hakkında bilgi verildi. Buna göre, emekli maaş hesabını Denizbank’a taşıyanlar 10 bin TL’ye varan promosyon verilecek.

Peki, Denizbank EYT kampanyası için son başvuru ne zaman?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön