18 / 05 / 2024

Denizbank’tan ilaç gibi haber geldi! Ay sonuna kadar kartınıza hediye para yatacak!

Denizbank’tan ilaç gibi haber geldi! Ay sonuna kadar kartınıza hediye para yatacak!

Düzenlediği kampanyalara müşterilerini her zaman sevindirmeyi başaran Denizbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesinden duyurdu. Denizbank, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 300 TL kazanacağını paylaştı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Söz konusu kampanyadan, DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, SMS ve İletişim Merkezi vasıtasıyla ilk bireysel kredi kartına başvuran müşterilerimiz faydalanabilir.

  • Kampanya 01 Haziran 2023 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında onay alan ilk bireysel asıl kredi kartları için geçerli olacaktır.

  • Ek kartlar, Business kartlar, Net Kart ve Banka kartı satışları kampanya kapsamında değildir.

Denizbank’tan ilaç gibi haber geldi! Ay sonuna kadar kartınıza hediye para yatacak!

  • Müşterilerimiz yeni kredi kartları ile beraber mayıs, haziran ve temmuz online olarak gerçekleştirecekleri alışveriş işlemlerinin azami yarısı (yüzde 50) olacak şekilde ayda azami 100 TL, 3 ay boyunca de azami 300 TL indirim kazanabilecektir.

  • Kampanya katılımlı değildir. Yalnızca belirtilen kanallar üzerinden gerçekleştirilen başvurularla onaylanan kredi kartları kampanyaya otomatik olarak dahil olacaktır.

  • Kampanyadan yararlanmak amacıyla müracaat edildiği tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank bireysel kredi kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. 01 Haziran 2023 tarihi itibariyle kartını kapatıp, yeni kart alınması halinde, kampanyaya dahil olunamaz.

  • Yalnızca online işlemleri ödüle tabi olup fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, Nakit avans işlemleri ve Bonus kullanımları kampanya kapsamında değildir.

  • Sanal kart ve ek kart ile gerçekleştirilen harcamalar dahil olacaktır. İndirim esas karta yansıtılacaktır.

  • Gerçekleştirilen işlemlerden kazanılan indirimler takip eden ayın ilk 7 iş günü içinde karta aktarılacak olup aynı zamanda DenizKartım üzerinden bildirim ile bilgi verilecektir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Halkbank’tan son dakika duyurusu! Hesaplara anında 2.000 TL yatacak!

Akbank hesaplara geri ödemesiz tam 1.500 TL yatıracak!

QNB Finansbank ilk kez duyurdu! 2 hafta içinde hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Geri Dön