07 / 05 / 2024

Denizbank'tan muhteşem kampanya! Promosyon güncellemesi emekliyi mest etti

Denizbank'tan muhteşem kampanya! Promosyon güncellemesi emekliyi mest etti

Milyonlarca emekliye müjdeli haber Denizbank'tan geldi. Mayıs bitmeden, emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ilan etti. Denizbank rekabetin kıyasıya sürdüğü emekli kapma yarışında sevindirici haberi verdi. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası.



Emekli aylığınızı şubelerimize gelmenize lüzum kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üstünden bankamıza iletebilir, promosyon başvurusuna Mobil Bankacılık ve 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp aylığınızı 3 sene süre ile bankamızdan alma sözü vererek müdahil olabilirsiniz.

Promosyonunuz ilk aylığınızın bankamıza yatmasını takip eden 2 iş gününde hesabınıza iletilecekir.

Kampanya 31.05.2023 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya zamanını ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.

Denizbank tan muhteşem kampanya! Promosyon güncellemesi emekliyi mest etti

Bankamızdan birden çok emekli aylığı alan emeklilerimize, sunulacak promosyon tutarı aylık bedellerinin toplamı dikkate alınarak verilecektir.

DenizBank'ın hizmetleri arasında mevduat hesapları, kredi kartları, krediler, yatırım ürünleri, sigorta hizmetleri, ödeme sistemleri ve diğer finansal ürünler bulunmaktadır. Bireysel müşterilere yönelik olarak vadeli ve vadesiz hesaplar, kredi kartları, konut kredileri, taşıt kredileri gibi ürünler sunulurken, kurumsal müşterilere finansman, ticari krediler, ihracat-import finansmanı, nakit yönetimi ve diğer kurumsal bankacılık hizmetleri sağlanmaktadır.

Ünlü banka tarih verdi! Dolar 26 TL olacak

Ayçiçek yağında olay indirim! 4 litresi 99 TL'ye düştü

Mayıs ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 


Geri Dön