17 / 05 / 2024

Depolama sorunun sıfıra indiren Vivo Y35 alana TWS2E akıllı kulaklık hediye! Stoklarla sınırlı, hemen bakın!

Depolama sorunun sıfıra indiren Vivo Y35 alana TWS2E akıllı kulaklık hediye! Stoklarla sınırlı, hemen bakın!

Vivo Y35, uygun fiyatlı Android akıllı telefonlar arasındaki depolama sorununu çözmek için tasarlanmış bir cihazdır.



Müzik çalarlar ve televizyonlar yerlerini artık telefonlarımıza bıraktı. Favori şarkılarımızı ve filmlerimizi cep telefonlarımızdan dinliyor ve izliyoruz. 2028 yılına kadar, dünya genelinde mobil cihazlarda harcanan zamanın 6 trilyon saati aşması bekleniyor. Buna paralel olarak, uygulama indirme sayısı da her geçen gün artıyor ve daha fazla depolama kapasitesine sahip telefonlara olan ihtiyaç artıyor.

Vivo, Y35 modeli ile gelişmiş teknolojiyi şık ve zarif bir tasarımla birleştirerek geniş depolama alanı sunan ideal bir akıllı telefon alternatifi sunuyor. Bu telefon sayesinde tüm uygulama ve videoları kolayca indirip, oyunları sorunsuzca ve hızlı bir şekilde oynayabilirsiniz. Yüksek performansı Snapdragon 680 SoC işlemcisi sayesinde kullanıcılara sunan Y35, 256 GB depolama alanı ile 1592 TV dizisi bölümüne eşdeğer uzun süre fotoğraf, video ve oyunlarınızı güvenle saklayabilirsiniz.

Ayrıca üçlü kart yuvası tasarımı sayesinde telefonun depolama alanı 1 TB'a kadar genişletilebilir. Y35, 8 GB RAM'e sahip olmasının yanı sıra, genişletilebilir RAM özelliği ile Android tabanlı akıllı telefonlarda zaman zaman ciddi sıkıntılar yaratan bellek açısından özel bir avantaj sunar. Bu özellik sayesinde kullanıcılar zorlu uygulamaları veya bellek taleplerinin artması durumunda, 8 GB dahili depolamadan alan ayırarak RAM'i yükseltebilirler.

Depolama sorunun sıfıra indiren Vivo Y35 alana TWS2E akıllı kulaklık hediye! Stoklarla sınırlı, hemen bakın!

Y35, 8GB RAM ile birlikte ekstra 8GB genişletilmiş RAM ile donatılmış bir telefon. Bu özellik sayesinde, uygulamalar arasında sorunsuz bir geçiş yapabilir ve istediğiniz uygulamaları indirip donma yaşamadan kullanabilirsiniz. Ayrıca, 5000 mAh uzun ömürlü pili ve hızlı 18W şarj özelliği ile Y35'i uzun saatler boyunca kesintisiz kullanabilirsiniz.

Yapay zeka destekli güç tasarrufu teknolojisi sayesinde, yüzde 100 şarj edildiğinde telefonunuzu yaklaşık 2 gün boyunca açık tutabilirsiniz. Ayrıca, 7 saatten fazla kesintisiz oyun oynayabilir ve 14 saatten fazla HD film izleyebilirsiniz. Y35'in 6.58 inç boyutundaki ekranı, 2408x1080 piksel çözünürlüğü ve P3 renk gamıyla yüksek yenileme ve örnekleme hızı (90Hz) ile kusursuz bir görüntü deneyimi sunar.

Depolama sorunun sıfıra indiren Vivo Y35 alana TWS2E akıllı kulaklık hediye! Stoklarla sınırlı, hemen bakın!

VIVO Y35 29 MART 2023 FİYAT LİSTESİ!

Vivo Türkiye fabrikasında üretilen Y35 modeli, Android işletim sisteminde iki büyük güncelleme ve 3 yıl boyunca güvenlik güncelleme garantisiyle donatılarak satışa sunuluyor. Y35'i, Vivo'nun online satış platformu olan myvivoshop.com'dan satın alanlar, ekstra avantajlar elde ediyorlar. Bu avantajlar arasında 1.199 TL değerindeki TWS2E akıllı kulaklık ve 1.799 TL değerindeki ek bir yıllık garanti yer alıyor.

Cep yakmayan akıllı telefon Honor Play 7T fiyatları ve özellikleri açıklandı!
MediaMarkt değişim kampanyasıyla iPhone 11 fiyatına iPhone 14 Plus alabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!
A101 Xiaomi Redmi Note 11 Pro tükenince ''Aldın aldın'' ile Xiaomi Redmi Note 11'i indirimle satışa çıkardı!

Geri Dön