02 / 05 / 2024

Deprem bölgesine bağış yapanlar dikkat! TCMB’den çok önemli açıklama geldi!

Deprem bölgesine bağış yapanlar dikkat! TCMB’den çok önemli açıklama geldi!

Deprem felaketinin ardından Merkez Bankası’da alınan yeni kararları duyurdu. Buna göre, deprem bölgesindeki firmaların reeskont kredileri ile Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi (YTAK) geri ödemelerinin vadeleri uzatıldı. Bunun dışında, deprem bağış hesaplarına yapılan transferlerde ücret alınmaması da



Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, (TCMB), Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremin vurduğu 10 ille ilgili aldığı kararları duyurdu. Buna göre TCMB, deprem bölgesindeki firmaların reeskont kredileri ile Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi (YTAK) geri ödemelerinin vadelerinin uzatıldığını açıkladı.

Deprem bölgesine bağış yapanlar dikkat! TCMB’den çok önemli açıklama geldi!

Kahramanmaraş merkezli iki ayrı deprem felaketi sonrası finans ile ilgili de açıklamalar peş peşe geliyor. İşte bunlardan biri de TCMB cenahından geldi. Merkez Bankası, deprem bölgesindeki firmaların reeskont kredileri ile Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi (YTAK) geri ödemelerinin vadelerinin uzatıldığını duyurdu. Banka açıklamasında ayrıca, deprem bağış hesaplarına yapılan transferlerde ücret alınmaması da istendi.

Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), deprem bölgesindeki firmaların reeskont kredileri ile Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi (YTAK) geri ödemelerinin vadelerinin uzatıldığını açıkladı.

Konuyla ilgili Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, deprem bölgesindeki firmaların reeskont kredileri ile Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi (YTAK) geri ödemelerinin vadelerinin uzatılması konusunda karar alındığı bildirildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön