05 / 05 / 2024

Deprem sonrası yatay mimariye ilgi arttı!

Deprem sonrası yatay mimariye ilgi arttı!

Gaziantep ve Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sonrasında mega kent İstanbul’da ev almak isteyenlerin ilgisi yatay mimariye kaydı.  



Gaziantep ve Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sonrasında mega kent İstanbul’da da konut almak isteyenlerin ilgisi yatay mimariye kaydı.  

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Tarihi Yarımada’da inşa ettiği Cer İstanbul’un 2. etabını satışa çıkardı. Olası büyük Marmara depreminin de etkisi ile yatay mimariye ve sağlam projelere artan ilgiye yanıt vermek için satışa çıkarılan Cer Loft’un ikinci etabında 27 özel loft daire yer alıyor. 24 ay 0 faiz, ön satış avantajı ile satışa çıkarılan proje, Tarihi Yarımada’da, Yedikule sahil hattında, Adalar ve Yedikule Hisarı manzarası ile geliştirilen Cer Loft projesi lokasyonu, az katlı mimarisi ve özel tasarım peyzaj alanları ile dikkat çekiyor. 

Cer Loft projesi içerisinde yer alan 5 adet 150 yıllık tescilli yapılar da restore edilirken, yeni yapılan 5 adet yapı ise özgün mimariyi kent kültürü ile bir araya getiriyor. 

Deprem sonrası yatay mimariye ilgi arttı!

İkinci etap satışların başladığı Cer Loft projesinin yanı başında 74 dönüm yeşil alan, 10 dönüm meydan, 6,5 kilometrelik yaya yolu, 7,5 kilometrelik bisiklet yolu ve 6 dönüm kapalı sosyal ve kültürel alan yer alıyor. 

Ayrıca proje A sınıfı enerji kimlik belgesine sahip. SPA, sauna, gün ışığı alan kapalı havuz, masaj odaları gibi wellbeing alanlarının da bulunduğu projede loftların tavan yüksekliği ise 8 metre ile 12 metre arasında değişiyor.


Geri Dön