28 / 04 / 2024

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremi için 'Biz hala hazır değiliz' dedi! Tarihi açıkladı...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremi için 'Biz hala hazır değiliz' dedi! Tarihi açıkladı...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda olası İstanbul depremi için tarih verirken 'Biz hala hazır değiliz' ifadesini kullandı.



Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda olası İstanbul depremi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Görür, ''bu depremin mutlaka olacağı ve geleceği kesin ama biz depreme hazır değiliz'' diye konuştu. 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depreminin zamanlamasıyla ilgili merak edilen tarihi açıkladı. Görür, zamanlamanın önemli olmadığına dikkat çekerek “Bu asıl hedeften uzaklaşmak anlamına geliyor. Ben desem ki; 50 sene sonra olacak bizim insanımız ölecek” ifadelerini kullandı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremi için Biz hala hazır değiliz dedi! Tarihi açıkladı...

''BU DEPREMİN OLACAĞI KESİN, BİZ HALA HAZIR DEĞİLİZ''

Görür, 1999 yılından sonra 30 sene içerisinde her an olmak kaydıyla Marmara Bölgesi’nde 7’nin üzerinde depremin beklendiği bilimsel verilerle ortaya konulduğuna değinerek, ''30 sene desem bunun artı-eksi 13 senesi var tabii. 1999’dan sonra 30 sene koysanız 2029 olur. Bunu 13 sene aşağı, 13 sene yukarı çekerseniz 2045 ile 2016 olabilir. '' diyerek 2016 yılların geçldiğine ve sona gelindiğini söyledi.

Görür, bu depremin mutlaka olacağı ve geleceğinin kesin olduğunu ve  hala hazır olmadığımızın altını çizdi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremi için Biz hala hazır değiliz dedi! Tarihi açıkladı...

SON DAKİKA DEPREM!

Son zamanlarda deprem haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. AFAD bugün de Muğla Bodrum açıklarında saat 10.49 sıralarında 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi, Ege Denizi'nde Muğla Bodrum açıklarında saat 10.49 sıralarında 4.8 şiddetinde bir deprem yaşandığını duyurdu.

Yine dün gece Hatay'ın Hassa ilçesinde saat 23.51’de meydana gelen deprem kısa süreli panik oluşturdu. Kandilli Rasathanesi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre 3.0 büyüklüğündeki depremin yerin 6.1 kilometre derinliğinde meydana geldiği açıklandı.

Dün Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde saat 16.39 ve 16.40'ta art arda iki deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) 16.39'daki depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. Bu deprem 6,35 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Malatya depremleri sonrası Naci Görür'den korkutan açıklama: "Bendeki haritada bu depremlerin..."

Prof. Dr. Naci Görür’den korkutan 'yeni fay' açıklaması! 'Bu deprem fayları haritada yok!'

Geri Dön