16 / 05 / 2024

Deprem yardımı için kripto para cüzdanları oluşturuldu! BtcTurk'ten son dakika açıklaması!

Deprem yardımı için kripto para cüzdanları oluşturuldu! BtcTurk'ten son dakika açıklaması!

BtcTurk tarafından, AFAD, Hayata Destek, Kızılay, Tider ve TOG’a, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) cinsinden kripto para yardımlarını kabul edebilmeleri amacıyla yardım cüzdanları oluşturulup teslim edildiği açıklandı. İşte ayrıntılar...



"BtcTurk tarafından AFAD, Hayata Destek, Kızılay, Tider ve TOG’a, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) cinsinden kripto para yardımlarını kabul edebilmeleri için yardım cüzdanları oluşturulup teslim edildi. Bu cüzdan adreslerine BtcTurk hesabı dışındaki kripto para cüzdanlarıyla veya farklı platformlarda yer alan kripto para hesapları ile kripto para gönderimi yaparak destek olabilirsiniz" ifadelerine yer verilen son dakika açıklamasında, BtcTürk'ün yollanan gönderilen kripto paraları otomatik olarak Türk lirasına çevireceği ve çevirme işlemlerinden herhangi bir komisyon ücreti alınmayacağı vurgulandı. 

Her geçen dakikada her yardımın daha da önemli hale geldiği belirtilen son dakika açıklamasında, "Felakette hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa, zorluklarla mücadele eden tüm vatandaşlarımıza dayanma gücü ve sabır diliyoruz" denildi. 

Açıklamada, cüzdan adresleri ve detaylar için "http://www.btcturk.com/deprem-yardimlasma-seferberligi" adresinin kullanılabileceği bilgisi de paylaşıldı. 

Deprem yardımı için kripto para cüzdanları oluşturuldu! BtcTurk ten son dakika açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin son dakika açıklamasında bulundu ve "Şu an itibarıyla vefat edenlerin sayısı 8 bin 574, yaralı sayısı 49 bin 133, yıkılan bina sayısı 6 bin 444" diye konuştu. 

Tüm imkanların seferber edildiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devlet tüm imkanlarıyla başta AFAD olmak üzere çalışmalarını belediyelerle yürütüyor" dedi ve vatandaşların endişe etmemesini söyleyerek, asla sokakta kalmalarına müsaade etmeyeceklerini vurguladı. 

Hanehalkımızın sadece yüzde 47’si 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşıyor!

Yeni imar affı gelecek mi? Depremle yeniden gündemde! Japon uzman resmen uyardı! 

Yabancı uzmanlardan şok deprem yorumu “Sanki Türkiye yerinden hareket etti!”


Geri Dön