27 / 04 / 2024

Depremden etkilenenler dikkat! İşsizlik ödeneği o tarihte yapılacak! İşte detaylar…

Depremden etkilenenler dikkat! İşsizlik ödeneği o tarihte yapılacak! İşte detaylar…

Depremden etkilenenlerle ilgili adımlar atılmaya devam ediyor. İşsizlik ödeneği o tarihte yapılacak! İşte detaylar…



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, depremden etkilenen illerde işsizlik ödeneğinin 15 Şubat'ta yapılacağını bildirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, depremden etkilenen illerde işsizlik ödeneği ve yarım çalışma ödeneği ödemelerinin 15 Şubat'ta yapılacağını açıkladı. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan olan 7,7 ve 7,6’lık depremlerin ardından depremzedelerin mağduriyetlerinin giderilmesi adına Türkiye tek yürek oldu.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NDAN İŞSİZLİK ÖDENEĞİ AÇIKLAMASI!

Her yerden yarımlar gelirken enkazlarla ilgili çalışmalar sürüyor. Öte yandan çok sayıda depremzede bölgeden göç ederken iktidar kanadından da çeşitli açıklamalar gelmeye devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan paylaşımda İşsizlik Ödeneği ve Yarım Çalışma Ödeneği ödemeleri 15 Şubat’ta yapılacağı aktarıldı. Depremzedeleri sevindiren paylaşımda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı şu ifadeleri kullandı:

Depremden etkilenenler dikkat! İşsizlik ödeneği o tarihte yapılacak! İşte detaylar…

“Depremden etkilenen illerimizde; İşsizlik Ödeneği ve Yarım Çalışma Ödeneği ödemeleri 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacaktır.”  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı paylaşımına, “Geçmiş olsun Türkiye.” notunu da düştü.

Depremden etkilenenlerle ilgili adımlar atılmaya devam ediyor. İşsizlik ödeneği 15 şubat’ta yapılacak! İşte detaylar…


    Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
    Geri Dön