06 / 05 / 2024

Depremzede destek ödemesi yatmamış olanlar dikkat! Son kontroller için buraya gitmeniz gerek!

Depremzede destek ödemesi yatmamış olanlar dikkat! Son kontroller için buraya gitmeniz gerek!

AFAD tarafından vaat edilen 10 bin TL'lik hane başı destek ödemesi yatmamış olan depremzedeler var. Peki desteğin yatması için nereye başvurmak gerekiyor?



Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi depremden etkilenen tüm vatandaşlara AFAD tarafından hane başına 10 bin TL’lik nakit desteğinin verileceği söylenmişti. Söz konusu nakit desteğinin üzerinden uzun süre geçmesine rağmen hesaplarında 10 bin TL'yi göremeyen depremzedeliler için uzmanlar uyarıda bulundu. Uzmanlara göre bazı kontrol adımlarının atılması gerek. 

Depremzede destek ödemesi yatmamış olanlar dikkat! Son kontroller için buraya gitmeniz gerek!

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş ilinde meydana gelen deprem sonrası açıklanan son verilere göre 10 ilde toplamda 50 bini aşkın kişi hayatını kaybetti. Türkiye'yi çok büyük deprem korkusu içerisine sürükleyen bu art arda gelen asrın felaketi vatandaşları derinden etkiledi. Milyonların yüreği deprem felaketi ile yanarken olası yeni depremlere karşı hazırlıklı olmadığımız bir kere daha bilanço ile anlaşıldı. 

Deprem felaketinin acısı hala devam ederken bugün depremzede desteklerine ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi. Felaketin ardından yapılan açıklamalara göre depremzede hanelerin her birine 10 bin TL tutarında nakit desteğinin verileceği bildirilmiş ancak birçok depremzede aile hesaplarına destek ödemesinin yatmadığını söylemişti. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan AFAD yetkilileri, bu duruma bazı faktörlerin sebep olduğunu belirtti.

Peki depremzede destek ödemesi yatmamış olanlar nasıl bir yol izleyecek? 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön