19 / 05 / 2024

Depremzede destek ödemesi yatmamış olanlar dikkat! Son kontroller için buraya gitmeniz gerek!

Depremzede destek ödemesi yatmamış olanlar dikkat! Son kontroller için buraya gitmeniz gerek!

AFAD tarafından vaat edilen 10 bin TL'lik hane başı destek ödemesi yatmamış olan depremzedeler var. Peki desteğin yatması için nereye başvurmak gerekiyor?



Depremzede destek ödemesi yatmamış olanlar dikkat! Son kontroller için buraya gitmeniz gerek!

DEPREMZEDE DESTEK ÖDEMELERİ YATMADI!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı ekiplerin hasar tespit çalışmalarını tamamlamaları ile birlikte depremzede aileler için hane başı 10 bin TL'lik destek ödemesinin hesaplara aktarılacağı ifade edilmişti. Ancak birçok aile 10 bin TL’lik desteğin hesaplara yatmadığını bildirdi. 

Yetikililer tarafından yürütülen hasar tespit çalışmaları kapsamında yıkık, acil yıkılacak, ağır ve orta hasarlı ile az hasarlı olarak tespit edilmiş olan 1 milyon 506 bin 317 hane belirlendi. AFAD tarafından hane başına 10 bin TL destek verileceği belirtilmişti. Hane başı destek ödemesinin devam edildiğine AFAD yetkililerinden açıklama geldi. AFAD yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre destek ödemelerinde sona yaklaşıldı.

DESTEK ÖDEMELERİ YATMAMIŞ OLANLAR NE YAPACAK? 

AFAD yetkilileri tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre hane başı desteği yatmamış olan depremzedeler il ve ilçelerde kurulmuş olan AFAD müracaat noktalarına, bölgenin dışında kalan depremzedeler ise il ADAF Müdürlüklerine şahsen başvuru yaparak konuyu çözüme kavuşturabilirler. 

Vakıfbank'tan emekliye özel kredi müjdesi! Düşük faizli kredi imkanını sakın kaçırmayın!

İstanbullular dikkat! ilçe ilçe elektrik kesintisi yaşanacak! İşte 25 Mart 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön