30 / 04 / 2024

Desay Grup'tan iki yeni mağaza!

Desay Grup'tan iki yeni mağaza!

Desay Grup, Ege Bölgesi'nden iç Anadolu'ya Marmara Bölgesi'nden yurt dışındaki çeşitli ülkelere uzanan yüzlerce projeye imza attı. Firma yaklaşık 10 yıldır yapı sektörünün çeşitli dallarında kalitesiyle fark yaratıyor.



Bünyesinde bulunan Desay Yapı ve Minova Yapı firmaları ile İzmir'de 3, Ankarada 2 mağaza ile hizmet veren Desay Grup, Türkiye'nin önde gelen yapı markalarının bayiliğini ve distribütörlüğünü yapıyor. İç, çelik ve yangın kapılarında Dortek, banyo grubunda Vitra, mutfak dolaplarında İntema Mutfak ve Vanucci Mutfak ankastre cihazlar ve evye grubunda Siemens, Blanco, Franke ve Teka, duşakabin sistemlerinde Hüppe, mutfak tezgahlarında Corian ve Lg markaları ile Türkiye çapında projelerde güçlü bir çözüm ortaklığı sunuyor. Desay Grup Genel Müdürü Semih Özer, "Bana göre iş hayatında bulunması gereken en önemli iki kavram güven ve istikrardır. Desay Grup bu iki kavram üzerine kuruldu. Yaklaşık 10 yıldır yapı sektöründe markalarımızla, mağazalarımızla ve hizmet anlayışımızla farklı bir model kurduk" dedi. 


KALİTELİ HİZMET 

Özer şöyle devam etti: "Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarının gerek iş hacmi gerekse müşteri memnuniyeti yönünden önemli bir partneri olduk. Kurumsal projelerde Ege Bölgesi'nden İç Anadolu Bölgesi'ne, Marmara Bölgesi'nden yurt dışındaki çeşitli ülkelere uzanan yüzlerce projeye imza attık. Konut, ofis, okul, hastane ve AVM gibi yapı sektörünün içerisinde bulunan çok çeşitli mekanlara hizmet verdik. 

Geriye baktığımız zaman kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışımızın sektörümüzdeki yatırımcılar tarafından memnuniyetle karşılandığını ve tercih edildiğini gördük. Bazı referanslarımızdan örnek vermek gerekirse, 2012 yılında İzmir'de yapılan 554 daire ve iş merkezinden oluşan Park Yaşam-Mavişehir projesinde Dortek, Dierre,Vitra ve İntema Mutfak markalarımızla iç dekorasyon çözüm ortağı olduk." 2013'te İzmir'de toplam 4 ayrı proje ve yaklaşık 1000 daireden oluşan My Via' nın mutfak, banyo, kapı ve ankastre cihaz ürünlerinde çözüm ortağı olduklarını da belirten Özer, "Bu yıl içerisinde de 400 daireden oluşan  Ankara  Nata-Vega ve 992 daireden oluşan Ons İncek projelerini örnek sayabiliriz. Görüşmekte olduğumuz ve imza aşamasına gelen  İzmir  ve Ankara'da simge olarak görebileceğimiz projeler mevcut. Bu anlaşmalarla 2014'ü hedeflerimizin oldukça üzerinde kapatacağımıza inanıyoruz" dedi. 


 BURSA VE İSTANBUL MAĞAZALARI 2015'TE HİZMETE GİRECEK 

Yeni yatırımlara devam eden Desay Grup, 2015 yılında Bursa'da yaklaşık 800 metrekarelik yeni bir mağaza açıyor. Yeni mağazanın Ankara Çayyolu mağazasıyla birlikte Türkiye'deki 2'nci Dortek konsept mağazası olacağını bildiren Özer, İstanbul içerisinde de lokasyon arayışında olduklarını ve içerisinde ithal ürün gruplarının bulunacağı farklı bir mağaza yapmak istediklerini belirtti. 


HaberTürk



Geri Dön