16 / 05 / 2024

Desay Grup bursa mağazası

Desay Grup bursa mağazası

Desay Grup, Ege Bölgesi'nden iç Anadolu'ya Marmara Bölgesi'nden yurt dışındaki çeşitli ülkelere uzanan yüzlerce projeye imza attı. Firma yaklaşık 10 yıldır yapı sektörünün çeşitli dallarında kalitesiyle fark yaratıyor.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

TMSF, Penta Grup Yapı'nın 10 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı'nın Bursa'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı. 

Bursa'da kentsel dönüşüm protestosu!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi dahilinde 4 yıl önce evleri yıkılan bir grup, yenilenen evlerini zamanında teslim etmediğini söyleyerek inşaat firmasını protesto etti.

Kira protestosu markalara Bursa Marka AVM'de kepenk indirtti!

Yüksek kirayı protesto eden bir grup marka, Bursa’da bulunan Marka AVM’de kepenk indirme eylemi yaptı.

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.

Bursa Doğanbey'e sağlık ocağı inşa edilsin!

Bursa Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan mahalle sakinleri sağlık ocağı yapılmasını istiyor. Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, bölgede sağlık ocağı sıkıntısının yaşandığını söyledi.

Orakçı Grup inşaat sektöründe büyüyor!

Orakçı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Orakçı,"İnşaat sektöründe büyümeyi sürdürüyoruz. Bursa'dan sonra Çorlu'da da konut projesi inşaatlarımız sürüyor. Bursa için de yeni projelerimiz yolda.s" dedi.

Bursa İpekiş fabrikası termal kür merkezine dönüşecek!

Bursa’nın termal kaynaklarının değerlendirmeyi amaçlayan Tarman Grup bünyesindeki İpekiş, eski fabrikasını ipek koza formunda bir termal kür merkezine dönüştürüyor. İpekiş, bu yatırıma 95 milyon lira harcayacak.

Bursa teleferik projesi imar değişikliği kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir içi teleferik projesi ile ilgili imar plan değişikliği raporu oy birliğiyle kabul edildi. CHP Grup Sözcüsü Erdal Aktuğ, teleferik projesi konusunda Büyükşehir’i tebrik etti.

Kuzu Grup çamurdan enerji üretecek!

KUZU Grup, Bursa 'da; arıtma tesislerinde biriken atık çamurunun bertarafını ve yakma sırasında açığa çıkacak ısıdan elektrik üretilmesini sağlayacak.

Kuzu Grup ve Bursa Büyükşehir Belediyesi protokol imzaladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hem atık çamurun bertaraf edilmesini hemde elektrik el de edilmesini sağlayacak Çamur Yakma Tesisi ile ilgili protokol imzaladı..

Kuzu Grup Bursa Akışkan Yataklı Çamur Yakma Tesisi ihalesini kazandı!

Kuzu Grup, Bursa’da 68 milyon TL’lik yatırımla atık çamurları enerjiye dönüştürecek. Kuzu Grup, Bursa’daki Akışkan Yataklı Çamur Yakma Tesisi’nin ihalesini kazandı..

DGD Grup 2015'te inşaat yatırımlarına devam edecek!

Bursa'da kurulduğu 1993 yılından bugüne doğalgaz sektöründe adını duyuran DGD Grup, son yıllarda rotasını inşaat alanına çevirdi. Firma 2015 yılında yatırımlarını yine inşaat sektöründe değerlendirmek istiyor..

Desay Grup bursa mağazası Haberi

Desay Grup bursa mağazası

Bünyesinde bulunan Desay Yapı ve Minova Yapı firmaları ile İzmir'de 3, Ankarada 2 mağaza ile hizmet veren Desay Grup, Türkiye'nin önde gelen yapı markalarının bayiliğini ve distribütörlüğünü yapıyor. İç, çelik ve yangın kapılarında Dortek, banyo grubunda Vitra, mutfak dolaplarında İntema Mutfak ve Vanucci Mutfak ankastre cihazlar ve evye grubunda Siemens, Blanco, Franke ve Teka, duşakabin sistemlerinde Hüppe, mutfak tezgahlarında Corian ve Lg markaları ile Türkiye çapında projelerde güçlü bir çözüm ortaklığı sunuyor. Desay Grup Genel Müdürü Semih Özer, "Bana göre iş hayatında bulunması gereken en önemli iki kavram güven ve istikrardır. Desay Grup bu iki kavram üzerine kuruldu. Yaklaşık 10 yıldır yapı sektöründe markalarımızla, mağazalarımızla ve hizmet anlayışımızla farklı bir model kurduk" dedi. 


KALİTELİ HİZMET 

Özer şöyle devam etti: "Türkiye'nin ve...