16 / 05 / 2024

Desay Grup tan iki yeni mağaza

Desay Grup tan iki yeni mağaza

Desay Grup, Ege Bölgesi'nden iç Anadolu'ya Marmara Bölgesi'nden yurt dışındaki çeşitli ülkelere uzanan yüzlerce projeye imza attı. Firma yaklaşık 10 yıldır yapı sektörünün çeşitli dallarında kalitesiyle fark yaratıyor.

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

Urcu Grup'tan Irak'ta 40 milyon dolarlık olimpik stadyum anlaşması!

Ulusal ve uluslararası ölçekte inşaattan enerjiye, sağlıktan havacılığa kadar çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Urcu Grup, Irak’ta uzun 40 milyon dolarlık olimpik stadyum inşa edecek.

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Sianji Grup'tan Mısır'a resort otel projesi!

2 yıl önce yurt dışında yatırım yapmaya başlayan Sianji Well-Being Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Mısır'da 160 odalı bir wellbeing resort otelin yapılacağını açıkladı. 

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Desay Grup tan iki yeni mağaza Haberi

Desay Grup tan iki yeni mağaza

Bünyesinde bulunan Desay Yapı ve Minova Yapı firmaları ile İzmir'de 3, Ankarada 2 mağaza ile hizmet veren Desay Grup, Türkiye'nin önde gelen yapı markalarının bayiliğini ve distribütörlüğünü yapıyor. İç, çelik ve yangın kapılarında Dortek, banyo grubunda Vitra, mutfak dolaplarında İntema Mutfak ve Vanucci Mutfak ankastre cihazlar ve evye grubunda Siemens, Blanco, Franke ve Teka, duşakabin sistemlerinde Hüppe, mutfak tezgahlarında Corian ve Lg markaları ile Türkiye çapında projelerde güçlü bir çözüm ortaklığı sunuyor. Desay Grup Genel Müdürü Semih Özer, "Bana göre iş hayatında bulunması gereken en önemli iki kavram güven ve istikrardır. Desay Grup bu iki kavram üzerine kuruldu. Yaklaşık 10 yıldır yapı sektöründe markalarımızla, mağazalarımızla ve hizmet anlayışımızla farklı bir model kurduk" dedi. 


KALİTELİ HİZMET 

Özer şöyle devam etti: "Türkiye'nin ve...