28 / 04 / 2024

Deterjan kalıntısına son veren Samsung WW90TA046AH/AH çamaşır makinesi kaç TL? İşte fiyat listesi...

Deterjan kalıntısına son veren Samsung WW90TA046AH/AH çamaşır makinesi kaç TL? İşte fiyat listesi...

Samsung WW90TA046AH/AH çamaşır makinesi, teknolojik özellikleri, dayanıklılığı ve yeni nesil yıkama performansı ile dikkat çekiyor. Peki, Samsung motor garantisi kaç yıl? Samsung Eco Bubble teknolojisi ne işe yarar? İşte detaylar...



Deterjan kalıntısına son veren Samsung WW90TA046AH/AH çamaşır makinesi, teknolojik özellikleri, dayanıklılığı ve yeni nesil yıkama performansı ile dikkat çekiyor.

Deterjan kalıntısına son veren Samsung WW90TA046AH/AH çamaşır makinesi kaç TL? İşte fiyat listesi...

Yenilikçi çamaşır makineleriyle öne çıkan Samsung'un en ilgi gören modellerinden WW90TA046AH/AH, beyaz renge, 9 kilo çamaşır yıkama kapasitesine ve 1400 devir sıkma gücüne sahiptir.  A enerji grubuna dahil olan cihaz bu sayede ve aynı zamanda teknolojik özellikleri ile enerji tasarrufuna imkan verirken kumaşların dokusunu ve rengini korumaya yardımcı olur.

Makinede yer alan Eco Bubble teknolojisi, deterjan partiküllerini köpüğe dönüştürerek çamaşırlara daha iyi nüfuz etmesini sağlar. Düşük su sıcaklıklarında bile etkili sonuçlara imza atar, çamaşırlar yıpranmadan hassas bir şekilde ve kalıntısız yıkanır.

Tam 20 yıl garantili Dijital Invertör Motor teknolojisi ile üretilen Samsung WW90TA046AH/AH çamaşır makinesi, güçlü mıknatıslar taşır. Manyetik çalışma prensibi, daha az enerji ile daha sessiz ve etkili bir performans sunar. Kazan temizliği programı, makine içerisinde kötü koku ve bakterilere geçit vermez.

Stay Clean özelliği sayesinde deterjan bölmesi her zaman temiz kalır. Özel tasarım su fışkırtma sistemi deterjan çekmecesinde kalıntı bırakmaz. Böylece göze hoş görünmeyen artıklar yerini temiz ve hijyenik bir görüntüye bırakır.

Modelde çamaşırlarda çeşitli nedenlerle oluşan (sigara, is, dolap) kötü kokuları gideren ve dezenfeksiyon sağlayan buhar teknolojisi de yer alır. Gerekli durumlarda giysiler yıkanmadan buhar ile temizlenebilir. Köpükte bekletme fonksiyonu; kan, kahve, şarap, makyaj ve çim gibi zorlu lekeleri kusursuz bir şekilde çıkarır.

Peki, Samsung WW90TA046AH/AH çamaşır makinesi fiyatı ne kadar? Samsung Çamaşır Makinesi 9 kiloluk ne kadar? Samsung WW90TA046AH/AH çamaşır makinesi en uygun nerede?

 


Geri Dön