04 / 05 / 2024

Dev indirimden yüksek ciro! Tarım Kredi indirimin ilk gününde 7 kat ciroya ulaştı!

Dev indirimden yüksek ciro! Tarım Kredi indirimin ilk gününde 7 kat ciroya ulaştı!

İndirimli ürün satışına başlayan Tarım Kredi Kooperatifleri indirimin ilk gününde 7 kat ciroya ulaştığını açıkladı.



Dev indirimden yüksek ciro! Tarım Kredi indirimin ilk gününde 7 kat ciroya ulaştı!

VATANDAŞTAN BÜYÜK İLGİ

Tarım Kredi'nin, indirimli satış kampanyasının ilk gününde yaklaşık 7 kat ciroya ulaştığı belirtilen açıklamada, "İndirimin uygulanmaya başlandığı ilk gün, vatandaşlar kampanyaya büyük teveccüh gösterdi." ifadesine yer verildi.

Söz konusu açıklamada, Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin hem üreticilerin hem de tüketicilerin beklentilerini karşılarken Türkiye ekonomisine ve vatandaşların bütçesine katkı sağlama bilinciyle hareket ettiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tarım Kredi Kooperatif Marketleri gelecek dönemlerde de imkan ve fırsatları kullanarak yeni indirim kampanyalarını kamuoyuyla paylaşmaya devam edecek. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri olarak enflasyonla mücadele kapsamında gerçekleştirdiğimiz indirim kampanyamıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Türkiye'nin en büyük çiftçi ailesi olarak, vatandaşlarımızın bu ilgisine layık olmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz."

NE OLMUŞTU?

Tarım Kredi marketlerinde 30’un üzerinde temel tüketim ürünlerinde 15 Ağustos Pazartesi itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçileçeği duyurulmuştu.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nin yapmış olduğu yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile enflasyonla mücadele kapsamında temel tüketim ve et ürünlerinde kapsamlı bir indirim kampanyası başlatıldı.

Bu kapsamda Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde yaklaşık 30'un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren indirimli fiyat raflarda yerini aldı.

Tarım Kredi 16 Ağustos aktüel ürünler kataloğu belli oldu! Fiyatlar dip yaptı hemen bakın! 16 Ağustos 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi market saat kaçta açılıp, kapanıyor? İşte Tarım Kredi market çalışma saatleri!


Geri Dön