27 / 04 / 2024

Devlet ev hanımlarına 1000 TL verecek! Bu şartları taşıyorsanız bayramdan önce alabilirsiniz!

Devlet ev hanımlarına 1000 TL verecek! Bu şartları taşıyorsanız bayramdan önce alabilirsiniz!

Çalışmayan ev hanımları için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni bir destek programı başlattı. Başlatılan bu destek ile çalışmayan ev hanımlarına 500 TL- 1000 TL arasında nakit desteği sağlanacak. İşte detaylar...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, iş sahibi olmayan ev hanımlarına destek kampanyası başlattı. Kampanya, ihtiyaç sahibi ev hanımlarına 500-1000 TL arasında değişen maddi yardım sağlayacak. Başvurular açık olup, doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulan başvuru formu yeterli olacak. Bakanlık, "Ev Hanımlarına Yeni Destek Yardımı" adı verilen kampanya ile uygun olan her kadının bu desteğe başvurabileceğini belirtti. Bu yardım, ev hanımlarının ekonomik durumlarını rahatlatacak ve sosyal hayatta daha aktif rol almalarına yardımcı olacak.

Devlet ev hanımlarına 1000 TL verecek! Bu şartları taşıyorsanız bayramdan önce alabilirsiniz!

Ev Hanımlarına Yeni Destek Yardımı” desteğine başvurma için sağlanması gereken şartlar

 Ev hanımlarının ekonomik sıkıntılarını hafifletmek amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca başlatılan destek kampanyası için başvuru şartlarını duyurdu. Kampanyaya başvurabilmek için;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Arsa veya ev tapusu sahibi olmamak,
  • Aktif sigorta sahibi olmamak,
  • Kadın olmak,
  • Düzenli bir gelire sahip olmamak
  • En az bir çocuğa sahip olunması.

Başvuru kabul edildiği takdirde, geri ödemesiz bir destek verilecek ve yardım tutarı 500 ila 1100 TL arasında değişecek. Destek ödemeleri PTT hesapları üzerinden yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bu kampanyası, ev hanımlarının ekonomik durumlarına katkı sağlayarak onların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön