10 / 05 / 2024

Devlet ev hanımlarına 1000 TL verecek! Bu şartları taşıyorsanız bayramdan önce alabilirsiniz!

Devlet ev hanımlarına 1000 TL verecek! Bu şartları taşıyorsanız bayramdan önce alabilirsiniz!

Çalışmayan ev hanımları için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni bir destek programı başlattı. Başlatılan bu destek ile çalışmayan ev hanımlarına 500 TL- 1000 TL arasında nakit desteği sağlanacak. İşte detaylar...



Devlet ev hanımlarına 1000 TL verecek! Bu şartları taşıyorsanız bayramdan önce alabilirsiniz!

Desteğe başvuru nasıl yapılır?

İhtiyaç sahibi ev hanımlarına yönelik destek kampanyası başvuruları için e-Devlet hesabı oluşturulması gerekmektedir. E-Devlet hesabı olmayanlar ise PTT şubelerinden şifrelerini alabilirler. Başvuru formu, e-Devlet üzerinden doğru bilgi verilerek doldurulmalıdır. Yanlış bilgi verilmesi durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.

Başvuru esnasında; oturulan evin kira mı yoksa kişiye ait olduğu, ev kira ise yapılan ödeme miktarı, kaç çocukla yaşandığı, gelir durumu, ikamet edilen adresteki kişilerin kimlik bilgileri, kronik rahatsızlık durumu ve birikimin olup olmaması gibi bilgiler istenecektir. Başvuruların tamamlanmasının ardından değerlendirme süreci başlayacaktır. Bu destek sayesinde, ihtiyaç sahibi ev hanımlarının ekonomik yükü hafifletilmeye çalışılacaktır.

Çocuk destek ödemesi Nisan 2023 hesaplara yattı mı? 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olan hemen baksın! 

Başvuru formunu eksiksiz dolduran PTT’den 2 yıl boyunca aylık 400 TL alacak!

Genç çiftçilere hibe desteği! Bu şartları taşıyanlar çok şanslı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön