30 / 04 / 2024

Didem Hiçyorulmazlar kimdir?

Didem Hiçyorulmazlar kimdir?

Akiş GYO Satış Pazarlama Direktörü Didem Hiçyorulmazlar kimdir? Didem Hiçyorulmazlar daha önce hangi görevlerde bulundu?



Didem Hiçyorulmazlar kimdir?

1996 yılında aile şirketi olan Mert Metal Ltd. Şti. ile iş hayatına atılan Didem Hiçyorulmazlar, 2004 yılına kadar çalışmaya devam etti. Hiçyorulmazlar, Mert Metal Ltd. Şti.’de Finans Bölümü’nde Uzman ve  Yönetmen pozisyonlarında görev yaptı.

2004-2009 yılları arasında ise Yapı Kredi Koray GYO A.Ş.’de sırasıyla Satış Uzmanı ve Satış Müdürü görevlerinde faaliyet gösterdi.

2009'da Akkök Holding bünyesinde bulunan Akiş GYO A.Ş. ekibine katıldı. 2009-2017 yılları arasında Akiş GYO A.Ş.’de Satış ve Pazarlama Müdürü olarak çalışmış olup, 2017 yılından bu yana Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı.

Didem Hiçyorulmazlar, Mimar Sinan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nden 1998 yılında mezun olmuştur. ICSC (International Council of Shopping Centers) ve ULI (Urban Land Institute) üyesi olan Hiçyorulmazlar ayrıca Sabancı Üniversitesi Gelişim Programlarına katıldı.

Akiş GYO A.Ş. bünyesindeki alışveriş merkezleri pazarlama ekipleriyle birlikte hayata geçirdikleri projelerle ulusal ve uluslararası yarışmalardan toplam 160  ödül aldı.

Didem Hiçyorulmazlar 50 etkin CMO arasında!


Geri Dön