03 / 05 / 2024

Dikkat! Doğalgaza zam geldi!

Dikkat! Doğalgaza zam geldi!

Konut ve sanayi abone gruplarında haziran ayı için geçerli olması planlanan doğalgaz fiyat tarifelerinde yüzde 1, elektrik üretim santrallerinin fiyat tarifesinde ise yüzde 5 zam yapıldı.



Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) internet sitesinde, haziran ayına ilişkin tarife tablosu yayımladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre:  BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine uyguladığı satış fiyatı, Mayıs ayında geçerli tarifeye göre yüzde 1 artışla 1000 metreküp doğalgaz için 1328 lira 65 kuruş, sanayi aboneleri için 1486 lira 12 kuruş olarak belirlendi. 

Dikkat! Doğalgaza zam geldi! 

Elektrik üretim santrallerinin kullanmış olduğu 1000 metreküp doğalgazın fiyatı ise yüzde 5 yükselişle 1713 lira 25 kuruş oldu. Doğal gazın fiyat tarifesi ay bazında hesaplanmaktadır.  

Flaş düzenleme! Elektrik ve doğalgaz faturaları erteleniyor!

Doğalgaz fiyatlarına yeni tarife! Zam kapıda mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön