04 / 05 / 2024

Dikkat! Dolar kuru düşüşe geçti!

Dikkat! Dolar kuru düşüşe geçti!

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen dolar kuru güne düşüşle başladı ve 8,62 seviyesinde işlem görüyor.



Dolar kuru yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başlayarak 8,62 seviyesinde işlem görürken kapanışı 8,64 seviyelerinde tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni güne düşüşle başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 8,6210'dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL yüzde 0,1 azalışla 10,2350 liradan, sterlin/TL de 0,3 değer kaybıyla 11,9610 liradan satışa sunuluyor. 

 Dikkat! Dolar kuru düşüşe geçti!

Dolar endeksi,  yüzde 0,1 artışla 92,3 seviyesinde işlem görürken avro/dolar paritesi yatay bir seyirle 1,1859'dan işlem görüyor.

Analistler, sanayi üretim endeksinin Mayıs ayında piyasa beklentilerinin üzerinde yıllık yüzde 40,7 ve aylık yüzde 1,3 arttığını belirterek, ABD'deki enflasyon verilerinin ve yeni tip koronavirüs salgınıyla ilgili haber akışının yatırımcıların ilgi odağında olduğunu söylediler.

Dolar kuru bugün ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön