26 / 07 / 2024

Dikkat! Uzmanlar uyardı: Emekliliğinizi yakmayın!

Dikkat! Uzmanlar uyardı: Emekliliğinizi yakmayın!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'dan milyonlarca kişiyi alakadar eden karar açıklandı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


YASAL OLMAYAN YOLDAN EMEKLİ OLUYORLAR!

Bazı kişiler aslında yasal olmayan, hukuksuz yollardan emekli oluyor. Çalışmadıkları halde bir yerde kendilerini çalışıyormuş gibi gösterip emekliliğin keyfini sürüyorlar. Fakat sosyal güvenlik uzmanları bu konuda vatandaşları "Emekliliğinizi yakmayın" diyerek uyarıyor. CNN TÜRK muhabiri Emel Telli, konuyla ilgili Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya ile bir röportaj yaparak detayları sordu.

500 BİNE YAKIN SAHTE SİGORTA TESPİTİ YAPILDI!

Konuyu CNN TÜRK televizyonuna yorumlayan Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya, "Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız Türkiye'de emekli olabilmek için yakınlarının bulduğu işyerlerinde, kasapta, manavda, fırında 1 hafta, 10 gün veya 1 ay sigortalı olarak çalışıyormuş gibi gösteriliyor ve belli şartları da yerine getirdiklerinde yurtdışı borçlanmasıyla emekli olabiliyorlar" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön