01 / 05 / 2024

Diyar Grup, Aplus Seyran'ın inşaatına başlıyor!

Diyar Grup, Aplus Seyran'ın inşaatına başlıyor!

Diyar Grup, bu ay içinde temeli atılacak olan Aplus Seyran Konutları'nın inşaatını iki yılda tamamlamayı planlıyor. Proje kat bahçeleri, farklı yaşam alanları, spor merkezleri gibi birçok özelliği içinde barındırıyor...



Diyar Grup, bu ay içinde temeli atılacak olan Aplus Seyran Konutları'nın inşaatını iki yılda tamamlamayı planlıyor. İnşaatı, Diyar Grup bünyesindeki Lotus Yapı tarafından gerçekleştirilecek olan projede, Diyarbakır'ın en yüksek binalarını inşa edeceklerini belirten Diyar Grup Yönetim Kurulu Başkam Ali Karakaş, "Toplam 316 daireden oluşan Aplus Seyran Konutları, kentin bu konseptteki ilk ve tek projesi olma özelliğine sahip.
Kat bahçeleri, farklı yaşam alanları, spor merkezleri gibi birçok özelliği içinde barındırıyor. Aplus Seyran Konudan, aynı zamanda Diyarbakır'ın en yüksek binaları olma özelliğini taşıyor" diye konuştu. Yenilikçi olmayı ve insanlara daha güzel bir yaşam alanı sunmayı amaçladıklarını kaydeden Karakaş, "Aplus Seyran Konutları, bölgesinde en prestijli ve görkemli projesi. Bizim amacımız yenilikçi olmak ve insanlara daha güzel bir yaşam alanı sunmak. Bu amaçla bünyemizdeki Lotus Yapı'nın inşaat alanındaki tecrübesinden faydalandık. 23 katımızda 11 farklı daire tipini Diyarbakır halkına sunacağız. Projede kazı çalışmaları başladı. Bu ayın ortalarında temeli atılacak olan projenin Eylül 2015'te bitirilmesi planlanıyor. Çok farklı bir mimari ile tasarlanan pro11 farklı daire tipi olacak Yenilikçi olmayı ve insanlara daha güzel bir yaşam alanı sunmayı amaçladıklarını kaydeden Diyar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karakaş, "23 katımızda 11 farklı daire tipini Diyarbakır halkına sunacağız" dedi.
je bittiğinde Diyarbakır'a imaj değeri çok yüksek bir proje kazandırmış olacağız" ifadesini kullandı. Bölge halkı için 23 katlı bir bina görmenin alışılagelmiş bir durum olmadığım dile getiren Ali Karakaş, şöyle devam etti: "Bölgenin coğrafi yapısı gereği yüksek binalar ve modern mimari yok denecek kadar az. Bu proje ile Diyarbakır'da yaşam tarzının değişmesi ve gelişmesi hedefleniyor.
Aplus Seyran Konudan'nda kat bahçeleri, her blokta Türk hamamı, fitness salonları, sauna, squash, oyun odaları, dinlenme odaları, hobi atölyeleri ve çocuk eğlence merkezleri gibi sosyal yaşam alanları, bisiklet ve yürüyüş yollan yer alacak. Aplus Seyran Konudan, insanlara sadece 'eV değil, 'yaşam' alanlan almalarım, aileleriyle birlikte keyifli bir yaşam sürdürmelerini sağlayacak." Karakaş, proje kapsamında aynca 5 bin metrekare kapalı otopark, 5 bin 400 metrekare alan üzerine kurulu bir alışveriş merkezi, market, restoran, giyim mağazaları ve kafeteryanın yer alacağını söyledi.


Dünya Bölge

Geri Dön