27 / 04 / 2024

Diyarbakır Galatasaray Spor Okulu açıldı!

Diyarbakır Galatasaray Spor Okulu açıldı!

Diyarbakır' ın Kayapınar ilçesinde açılan Galatasaray Spor Okulu' nun sorumlusu Nilüfer Duran, dünyaca ünlü Galatasaray Spor Kulübü’ ne artık Diyarbakır' dan da sporcu yetişeceğini söyledi...




Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde açılan Galatasaray Spor Okulu'nun sorumlusu Nilüfer Duran, dünyaca ünlü Galatasaray Spor Kulübü’ne artık Diyarbakır'dan da sporcu yetişeceğini söyledi. Duran, "Böylesi bir takıma sporcu yetiştirmek bizim için onur vericidir. Umut ediyoruz ki kısa zamanda çalışmaların kapsamını genişletip, bütün bölgemiz geneline hizmet verelim. Hepimizin bildiği gibi Diyarbakır ilimizde çok yetenekli çocuklarımız var. Amacımız, bu yetenekli çocukları yetiştirip, spora kazandırmak. Galatasaray Altyapı Spor Okulu, onların yeteneklerini sergileyebileceği, kendilerini geliştirebileceği bir zemin oluşturacak." diye konuştu. 


Spor okulunda altyapıdan sorumlu olan Abdülkadir Duran ise amaçlarının, Diyarbakırlı gençleri yetiştirip topluma faydalı bireyler haline getirmek olduğunu söyledi. Duran, "Diyarbakır'da çok yetenekli çocuklarımız var. Hepsine ayrı ayrı ilgi göstereceğiz. Diyarbakır’daki gençlerimizi dünyaya tanıtacağız." dedi. Spor okuluna 6-15 yaşındaki çocuklar kayıt yaptırabilecek. 


İsmail Avcı/Cihan


Geri Dön