10 / 05 / 2024

diyarbakıra açılan galatasaray okulu

diyarbakıra açılan galatasaray okulu

Diyarbakır' ın Kayapınar ilçesinde açılan Galatasaray Spor Okulu' nun sorumlusu Nilüfer Duran, dünyaca ünlü Galatasaray Spor Kulübü’ ne artık Diyarbakır' dan da sporcu yetişeceğini söyledi...

Kapanan şahıs şirketi sayısı ilk defa açılanı geçti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan verilere göre  kapanan şahıs şirketi sayısı ilk defa açılanı geçti. İşte o rakamlar...

Asgari ücret zammı için peşi sıra açıklanan rakam bayram ettirdi! Ne 14 ne de 15 bin! Acilen bakın!

Asgari ücret zammında yaşanan son dakika gelişmeleri pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki asgari ücret zammında son durum ne? Acilen peşi sıra açıklanan bu rakamlara bakın...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Riva'da inşa edilen Düşler Vadisi projesinin 2-3 sene içinde tamamlanacağı belirtildi. Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

İnan Kıraç: Galatasaray gayrimenkullerini değerlendirmenin yolunu bulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Kıraça Holding kurucusu İnan Kıraç'ın Galasaray ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Galatasaray’ın tam 800 milyon doları var' başlıklı yazısı...

Tahliyesine karar verilen Galatasaray Adası için yapılan başvuru reddedildi!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Galatasaray Adası'nı tahliyesine yönelik açılan istinaf mahkemesine yapılan başvuru için ret kararı alındığını açıkladı. 

2021'in ilk yarısında açılan her 2 iş yerinden 1’i kepenk indirdi!

Resmi verilere göre, 2021'in ilk 6 ayında ülke genelinde açılan her 2 iş yerinden 1’i kepenk indirdi. En büyük yaprak dökümü İstanbul’da gerçekleşti.

Son 10 yılda imara açılan alanlar meclis gündeminde!

Ülkemizde son 10 yılda orman niteliğini yitiren ve imara açılan alanlara ilişkin soru önergesi verildi. CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı. 

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri TBMM gündeminde!

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri ile konuk evlerinde yaşayan ve hakkında koruma kararı alınan kadın sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Son iki yılda açılan kamu hastaneleri meclis gündeminde!

Son iki yılda açılan kamu hastanesi, özel hastane ve eczane sayısı ile yapılan tedaviler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Seyfi Dursunoğlu'nun mirası için açılan dava ertelendi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz ederek dava açmıştı. Mirasa yönelik açılan davanın ilk mahkemesi önceki gün görüldü.

diyarbakıra açılan galatasaray okulu Haberi

diyarbakıra açılan galatasaray okulu


Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde açılan Galatasaray Spor Okulu'nun sorumlusu Nilüfer Duran, dünyaca ünlü Galatasaray Spor Kulübü’ne artık Diyarbakır'dan da sporcu yetişeceğini söyledi. Duran, "Böylesi bir takıma sporcu yetiştirmek bizim için onur vericidir. Umut ediyoruz ki kısa zamanda çalışmaların kapsamını genişletip, bütün bölgemiz geneline hizmet verelim. Hepimizin bildiği gibi Diyarbakır ilimizde çok yetenekli çocuklarımız var. Amacımız, bu yetenekli çocukları yetiştirip, spora kazandırmak. Galatasaray Altyapı Spor Okulu, onların yeteneklerini sergileyebileceği, kendilerini geliştirebileceği bir zemin oluşturacak." diye konuştu. 


Spor okulunda altyapıdan sorumlu olan Abdülkadir Duran ise amaçlarının, Diyarbakırlı gençleri yetiştirip topluma faydalı bireyler haline getirmek olduğunu söyledi. Duran, "Diyarbakır'da çok yetenekli çocuklarımız var. Hepsine ayrı ayrı ilgi göstereceğiz. Diyarbakır’daki gençlerimizi dünyaya tanıtacağız." dedi. Spor okuluna 6-15 yaşındaki çocuklar kayıt yaptırabilecek. 


İsmail...