13 / 05 / 2024

Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi!

Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz'de bulunan 540 milyar metreküplük doğal gaz keşfini 2023'ün ilk çeyreğinde evlere ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti.



“KEŞFİN ATEŞİNİ AKDENİZ’DE YAKMAYA KARARLIYIZ”

Bakan Dönmez konuşmasının devamında Abdülhamid Han'ın Akdeniz'de Yörükler-1 kuyusuna gönderildiğini ve yeni keşifler için çalışıldığını dile getirdi.

Sondaj filomuzun en güçlüsü olan Abdülhamid Han'ı Akdeniz'de Yörükler-1 kuyusuna gönderdik. Gemimizdeki tüm personelimiz canla başla çalışıyor. Tek amaçları var yeni bir keşif, yeni bir müjde. İnşallah umutluyuz. Rabbim nasip ederse güzel haberleri milletimizle paylaşacağız. Keşfin ateşini Akdeniz'de de yakmaya kararlıyız.

Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi!

Tehditler, şantajlar, yıldırmalar ve daha niceleriyle karşılaştık. Hiçbirine eyvallah etmedik. Geri adım atmadık. Ne birilerinin arkasına sığındık ne de kapalı kapılar ardında birilerine yalvardık. Türkiye’nin karşısına tek başına çıkmaya yeltenemeyenler gibi varlığımızı başka birinin insafına bırakmadık. Acziyetini cümle aleme ilan etmekten utanmayanlar düşünsün.”

 “Birbirimize daha çok sarılmaya, birbirimizi daha çok sevmeye, daha güçlü bir şekilde el ele vermeye ve birlikte daha güçlü bir şekilde geleceğe daha güçlü adımlar atmaya ihtiyacımız var. Bugün sizlerle, kardeşlerimle, vatandaşlarımızla, Türkmen ve Yörüklerle birlikte olmanın gururunu, mutluluğunu ve onurunu bir kez daha yaşıyorum” dedi.

Artık Porsche hissesi alabilirsiniz! Halka arz oluyor!

Almanya’da iş fırsatı! Bu üç şartı yerine getiren gidecek!

Milyonları ilgilendiren EYT’de sıcak gelişme! Tarih belli oldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön